anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HELP! Am si eu o problema cu un Tel. pe Cosmote. Fratele meu a uitat codul pin si a bagat gresit de 3 ori! Acum imi cere codul PUK, dar nu mai am cartonasu ala de la sim.Si codu PUK nu-l stiu! Va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Nikk96 a răspuns:

Eu cand am patit asta am sunat la ei, si mi-au pus cateva intrebari si pe urma mi l-au spus ei happy. dar eram pe Vodafone.
incearca sa suni la Relatii cu clientii sau cum se numeste pe Cosmote si sa vorbesti cu un operatorhappy

16 răspunsuri:
| c0l0rFuLLSkY a răspuns:

Du-te la sediul Cosmote din orasul tau happy O sa rezolve aia de acolo. Ca altfel nu se poate.

Bafta~

| aRn_9188 a răspuns:

Zi nr de telefon

| PCDemon a răspuns:

Trebuie sa te duci la un sediu Cosmote, o sa-ti zica ei codul.

| Luci99 a răspuns:

Suna la cosmote dupa un alt telefon, vorbesti cu robotul si dai numarul de la care ai uitat codul si ti-l trimite mesaj sa ti-l spune. Bafta!

| costel01 a răspuns:

Suna la 1234 si asteapta pana ati spune aia acolo sa apesi pentru puk

| Ducka a răspuns:

Poti sa te duci la un magazin cosmote si te ajuta ei. Asa am patit si eu cu Vodafone; m-am dus la ei si gata big grin

| LoveYou2013 a răspuns:

Poti sa te duci la Cosmote si sa le ceri codul tau PUK.

neluL
| neluL a răspuns:

Am blocat cartela si am nevoie de codul Puk.Cum il pot afla?

1. Prin tastarea codului *100# si urmand instructiunile afisate pe display-ul telefonului dumneavoastra;
2. Prin apelarea de pe orice numar de telefon de cartela preplatita COSMOTE a Serviciului de Relatii cu Clientii disponibil la numarul de telefon gratuit 1234, accesand tastele: 1 ("Pentru limba romana"), 1 ("Pentru credit, extraoptiuni si alte informatii despre contul tau"), 5 ("Pentru a afla codul PUK");
3. Prin accesarea portalului WebCare care va furnizeaza informatii despre contul dumneavoastra pe pagina dedicata; http://webcare.cosmote.ro, tab-ul "Ajutor", "PUK".

| Pisicuța a răspuns:

Suna la Cosmote si spune despre problema

| xXxRaduxXx a răspuns:

Singura varianta e sa suni la cei de la cosmote sau sa te duci la o reprezentanta de unde sa iti dea ei din baza lor de date codul PUK

| Dorifto a răspuns:

Te duci cu SIM ul la o reprezentanta si iti da un alt SIM dupa seria care o are pe spate simu vechi si se rezolva.

| Starpixie75_8540 a răspuns:

Poi te duci la centru si iti zice care este codul PUK... Te duci cu telefonul, numarul de telefon si tot ce ai de la telefon! Fiindca asa mi s-a intampalt si mie! Ai sa vezi ca o sa-ti dea...

| Mara_1046 a răspuns:

Suni la 1234, tasta 1 -> 1-> 5-> apoi introduci numarul de telefon pentru care vrei sa afli codul PUK urmat de "diez". Bineinteles, numai de pe o alta cartela cosmote poti face asta.

| SabinaRsT a răspuns:

Trebuie sa suni dupa un alt telefon la serviciul clienti cosmote iti vor da informatii acolo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sall.am si eu o probleme.deci pot fi sunat si sa primesc msj dar nu pot sa sun si sa dau msj.cand sun imi spune ca numarul format nu este accesibil de la tel meu mobil.am bagat cartela in alt telefon si tot la fel imi spune.ma puteti ajuta.pls

| RaduHD a răspuns:

Ms Mullt Tuturor! Am rezovat Problema happy