| helpstudentvet a întrebat:

Help...
Am un blog cu reclame adsense si materiale ce pot fi descarcate usor.Cum imi oblig vizitatorii ca atunci cand descarca ceva de pe blog sa dea clik pe una din reclame?
Am nevoie de un link sau ce? Nu vreau sa muncesc chiar moca.
multam

Răspuns Câştigător
| hehro a răspuns:

Nu ti-as recomanda sa "obligi" vizitatorii sa-ti dea click.
in "contractul" adsense, cu care tu ai fost de acord, scrie clar ca daca faci acest lucru sau le sugerezi sa dea click, ti se va suspenda contul. deci fara manevre ca nu tine, de vor descoperi si-ti vor suspenda contul.
daca vrei sa faci bani, scrie des pe blog, incearca sa nu copiezi texte de pe alte siteuri - adica sa ai continut unic si cu timpul, daca te ti de treaba, vor veni si banii happy

2 răspunsuri:
| Catalion a răspuns:

Trebuia sa arati si blogul ca dadeam eu clickrolling on the floor Nu prea ai cum sa-i convingi daca nu vrea cineva, dar ai putea de exemplu, sa pui un mesaj deasupra sau dedesubt la linkuri si scrie ca ii rogi frumos sa de-a click pe acele link-uri, dar pe urma ai parea mitocan/a in ochii utilizatorilor, deci inainte sa faci ceva gandeste-te cum ar putea fi reactia vizitatorilor. Eu personal, daca as vedea un astfel de mesaj, ca sa-i fac ciuda celui care are blogul nu as face click. OK, depinde si de persoana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii bine ca a obliga pe cineva sa faca ceva e de porc. tot ceea ce poti sa faci tine de putina promovare in diferite feluri, dar pentru asta mai trebuie sa rasfoiesti "cateva" pagini.
Si pana la bani, cauta-ti un loc de munca adevarat...