Help! Am un laptop Asus k40ij (search Google) de 2 ani. A fost o oferta in care era inclus Windows 7. Cand l-am aprins, la magazin a instalat cineva windows-ul, apoi mi-a spus sa bag cateva CD-uri, unul dupa altul, pana cand imi instaleaza windows-ul si sa le pastrez. Nu mai tin minte pentru ce sunt utile in ziua de azi. Daca voi stiti, va rog raspundeti.
Daca vreau sa formatez laptopul, aceste CD-uri imi vor fi de folos? Le-am incercat si nici nu s-au deschis. Daca nu, cum formatez? Nu vreau sa reinstalez windows-ul, ci doar o simpla resetare a acestuia, ca atunci cand l-am cumparat! Funda pentru cel mai bun raspuns
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Multumesc! Insa un lucru nu inteleg, daca nu am niciun CD pentru formatare, ce fac? Eu vreau doar o simpla resetare a Local Disk C, pentru ca in D am un singur folder cu poze, muzica, video. As dori de asemenea dupa formatare sa fie ca nou sa zic asa, fara virusi si sa imi arate ca merge foarte bine.
Nu exista CD pentru formatare. dupa ce bagi cd-u de windows si incepe instalarea ai acolo de ales Format, Repair sau cv de genu... daca dai format iti formateaza automat tot calculatorul (iti sterge toate informatiile de pe calculator) dupa trebuie sa reinstalezi windows-u si apoi te foloseste de cd-urile cu drivere daca alegi repair sau cum se numeste cealalta optiune iti reinstaleaza pur si simplu windows-ul. Parerea mea ar fi sa salvezi pozele si ce ai tu nevoie pe niste dvd-uri/stick/Cd pe ce vrei tu si sa iti formatezi calculatorul asa stii ca nu ai treaba si nu ai virusi. dupa ce ti-ai instalat windowsu roaga un prieten sau pe cineva sa iti faca rost de un antivirus preferabil Nod 32 si sa te ajute sa ti-l instalezi si nu mai ai probleme dupa
Multumesc!
1. Nu am primit niciun CD de Windows. Ci doar niste CD-uri in care se afla programele de baza ale laptopului. Deci cum fac? Nu vreau sa mai instalez un Windows, ci doar sa am 1 singur, cu un singur utilizator
2. In Local Disk D, cel mai important folder, unde am muzica, poze, video, problema e ca am acumulat 51 GB fara sa vreau si imi trebuie o memorie externa, dar nu stiu de cat sa o iau pentru asta
3. Cu programele nu am probleme pentru ca mi le instaleaza un prieten care se afla in domeniul acesta!
Astept raspuns:*
1.zici ca nu ai CD cu Windows atunci incearca sa iti faci rost de unu de la prieteni. daca formatezi calculatorul automat iti stergi tot inclusiv windows-u care il ai acum, deci in momentul in care reinstalezi windowsu dupa formatare o sa ai tot 1 singur windows cum ai si acum. nu o sa ai mai multe
2. Muzica o poti scoate de pe net si pe urma, eventual iti scrii 2 dvd-uri cu muzica care iti place cel mai mult de pe calc aia ii 9, 6 GB (2 Dvd) sau mai multe dvd-uri daca vrei... pozele sa ti le salvezi tot asa pe dvd iar video daca is filme poti face rost mai tarziu. de salvat sa iti salvezi numai strictul necesar poze personale, video personale etc.
3. daca zici ca ai prieten care ii in domeniu apeleaza la el si spune-i si lui exact ce vrei si o sa te ajute el cu tot.
Pe scurt apeleaza la amicul tau si explica-i tot ce vrei sa faci si de ce anume ai nevoie si roaga-l sa te ajute. toata chestia nu o sa dureze mai mult de maxim 2 ore- 2 ore jumate cel mult
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.118.142.101) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro