Schimba rami, sau macar incearca sa scoti o parte din ei, fa mai multe combinati(in caz ca ai mai multe placute de rami) vezi ca poate s-a stricat unu, daca nu intra in bios si schimba frecventa ramilor pana ii convie (si eu am avut aceiasi problema) si am schimbat din bios frecventa daca nu sunt rami, placa video e urmatoarea care ar putea sa cauzeze probleme
Heh nu cred ca e din vina windowsului poate ai procesorul prea mic, poate e prea plin PC -- nu avem de unde sa stim ca nu iti stim calculatorul dar ai putea da click dreapta pe my computer, apoi propriets si sa cauti pe net ce e nevoie pentru windows 7 (dar nu ne-ai zis - ai xp7 sau vista 7)
Procesoru e dual de 3, 0 ghz.in niciun caz nu e prea mic.pc nu e plin deloc.nici macar pe jumate nu cred ca e.siar de windows ti-am zis.e windows 7, nu am auzit de xp7 sau vista 7
Si mie mi s-a intamplat pe un PC (acum 2 ani) La mine a fost din cauza ramilor deoarece aveau scurtcircuit in ei. Daca nu este de la rami vezi poate e o mufa iesita. Una secundara dar care poate agrava situatia.
Daca ai mai multe placute de rami scoate una las-o pe a doua tot asa si vezi care sunt de vina.
Am facut cu rami dar tot mi se blocheaza pc pe cs gta metin2 etc.
Incearca sa desfracmentezi C-ul sau sa pui pasta termica la procesor dar asta doar daca se incinge
Frate, cooleru este de vina...
cred ca tiai rezolvat problema de atunci...