| aryana1991 a întrebat:

Help me please.nu imi merg videoclipurile pe youtube.am adobe flash player ultima versiune.se incarca pagina normala dar nu imi incarca videoul ramane ecranul negru.cine ma ajuta?

Răspuns Câştigător
| DubluV a răspuns:

Deci pentru a rula videourile e nevoie ca să fie instalate driverele pentru acceleratorul grafic, sau videocartelă, sau VGA, sau Gpu, zii cum vrei, ea ori e discretă, ori e incorporată, în dependență de modelul ei, instalezi driverul cuvenit. Pentru a afla cu ce model de accelerator grafic e echipat computerul tău e necesar să știu de ce sistemă de operare te folosești la moment. Dacă e Windows 7, atunci intri în My Computer, ckick dreapta - proprietes. Acolo în stînga apeși pe Device manager, apeși cu click stînga în dreptul la Display adapters.

3 răspunsuri:
| GicuGagicu a răspuns:

Incearca si alt browser. daca nici asa nu merge e de la net

| DubluV a răspuns:

Ai nevoie de driverele video, pentru asta, meționează ce model al acceleratotului grafic e la computerul tău.

| aryana1991 explică (pentru DubluV):

M-ai bagat de tot in ceata...

| DubluV a răspuns (pentru aryana1991):

Deci pentru a rula videourile e nevoie ca să fie instalate driverele pentru acceleratorul grafic, sau videocartelă, sau VGA, sau Gpu, zii cum vrei, ea ori e discretă, ori e incorporată, în dependență de modelul ei, instalezi driverul cuvenit. Pentru a afla cu ce model de accelerator grafic e echipat computerul tău e necesar să știu de ce sistemă de operare te folosești la moment. Dacă e Windows 7, atunci intri în My Computer, ckick dreapta - proprietes. Acolo în stînga apeși pe Device manager, apeși cu click stînga în dreptul la Display adapters.