Nu inteleg. Ai prins root pe user Nexus care e root la nasa. Adica e un cont. Un cont la un server. Si in loc sa intri cu acel cont tu ai ddos-ui serverul? why? si ti-a aratat ca "server is down" dupa ce ai trimis pachetele? sau cum ai bagat tu arhiva flood? ai zis ca ai bagat 500 upload deci sunt pachete nu arhiva. Normal zice server down ca orice amarat de router de acasa are protectie ddos, ma gandesc ca si ei au, si te blocheaza. Tu crezi ca server is down de fapt e alive. Asta se face cu botnets daca chiar vrei ddos. Da sincer de ce sa risti asa? Eu nu am curaj sa ddosuiesc un server de minecraft =) in fine. Probabil totusi ai mintit ca ai facut rost de cont root nasa =) mai mult ca sigur. Daca aveai asa ceva nu ziceai pe TPU si acuma erai arestat de fbi. Stai relax ca ddosul nu ti-a reusit. Verifica totusi serveru daca e alive cu un alt ip. These script kidies =)
Sa ghicesc, ai folosit bytedos si anonymous doser? =) daca erai mare hacker iti construiai tu programul tau
Coa/e tu nu intelegi la ce ma refer, stii ce inseamna SSH SCANNER macar? du-te-n pla mea de terminat.
Co/a/e esti prost stii macar ce inseamna SSH Scanner?, sau ce inseamna un VPS?, esti paralel cu intrebarea.
Foloseste un vpn(proxy) sa iti ascunzi ip-ul, root-ul a bubuit sau s-a inchis la primul flood s-au scan.Asa au setate de unele firme(OVH).
Nu pățești nimic frate. Masa pica zilnic cu el 100-120 site-uri. Mi-l dai si mie te rog?