anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help! Seara trecuta am dat de vreo 20 de ori Turn Off la computer si nu a executat deloc asa ca l-am scos direct din priza. Mai facusem asta si mai demult dar imediat dupa ce il scoteam din priza il aprindeam din nou si il inchideam normal si nu avea nimic. Aseara nu l-am mai aprins ca mi-a fost lene si azi dimi cand l-am aprins dupa cateva minute mi s-a facut monitorul albastru si spunea ca windows nu stiu ce a intampinat o problema si s-a inchis bla bla. Acum 10 minute din nou... straight face

Ce sa fac sa nu-mi mai apara? Apare fix cand nu ma astept...

3 răspunsuri:
| eandopuncttk a răspuns:

Ti-a plecat ram-ul, dar mai sigur hdd-ul la plimbare. ia hardu si mergi la un prieten. cauta pe net hddregenerator... poate il salvezi tongue

| LaYeR a răspuns:

Daca apare albastru cu niste coduri, ala este numit de Microsoft: Blue Screen of Death si asta inseamna ca ai o problema in windows, si mie mi s-a intamplat...niste fisiere corupte ceva, cel mai bine este sa reinstalezi windowsul si daca problema persista incearca sa il duci la reparat, poate fi si o problema din circuite si altele. Sper ca te-am ajutathappy

| Boerescu_David_1997 a răspuns:

Reinstaleazati windows-ul.