Ce router e? Ce securitate ai la el? Ai incercat sa reconfigurezi setarile la router? La tableta nu ai setarile la net facute, de asta nu merge.
E router Tenda. securitatea e WPA PSK. sunt aceleasi setari neschimbate de cand l am cumparat..si pe pc merge dar pe tableta/telefon nu stiu de ce nu mai merg..au mers perfect pana acum. n am facut nimic sa le "deranjez"
Reseteaza si reconfigureaza.
Adica. bag cd-ul din nou? la astea chiar nu ma pricep.
Fie routerul tau este slab configurat, fie ai o problema cu el si ar trebui schimbat. Pentru a activa datele pe tableta verifica APN ul daca este corect.
Stima
Driverul de la router ))) Dzeule
In caz de nu sti. de la romtelecom primesti un cd odata cu modemul trebuie sa ti-l instalezi atunci cand bagi internetul. Nu am RDS, dar banuiesc ca e la fel
Cd-ul e configurare pentru prosti, fara suparare. Nu ai nici un driver pe cd. Eu nu configurez niciodata routerele cu cd-ul.
@ reseteaza router-ul. Cel mai probabil ai un buton la spate de reset.
Am resetat tot. la fel face. Dispare icon-ul de wi fi pe tableta si zice" sunteti offline blabla" si dupa se conecteaza iar singur ..si iar dispare
Sunt fata, nu ma prea pricep. poate e de proasta calitate router-ul?
E drept ca tenda nu sunt cele mai grozave, insa daca a mers pana acum, trebuia sa mearga in continuare. Nu prea stiu ce sa zic. Raman la ideea ca e ceva din configurare...
Sincer, da!
Nici eu nu l-am folosit.Folosesc touslesdrives.com pentru drivere, nu celle de pe CD
Uite aici un tutorial, poti sa te ghidezi dupa el.
http://dorytutoriale.blogspot.ro/......r%20Edimax
Nu iti trebuie nici un cd.