| Metamorphose a întrebat:

Help, TPU! Chestia aia care apare in coltul ecranului cu "sign out" (la yahoo messenger mă refer, 11 apropo) inseamnă că mi s. a spart parola? Adică. Cineva a intrat pe id meu.? Văă rog help! Rămân datoare cu o fundăă. big grin

Răspuns Câştigător
| anonimgirl98 a răspuns:

Ai intrat cumva şi pe YahooMail? Dacă da, poate fii din această cauză, şi mie mi se întâmplă adesea.Ba chiar mi-am schimbat parola, crezând că cineva mi-a spart-o, însă în aceeaşi zi mi s-a întâmplat acelaşi lucru. Poate fii vorba de un virus. Dacă nu eşti sigură, schimbă-ţi parola, iar dacă acest lucru persistă, poate fii vorba de un virus.Pa,pa!

3 răspunsuri:
| laptopnews a răspuns:

Apare, de obicei, cand intri si pe e-mail. Se conecteaza automat pe yahoo mail si astfel nu mai folosesti messenger in momentul respectiv. Daca nu tu ai accesat yahoomail, e posibil sa fi facut-o altcineva! Dar cel mai bine verifica! Succes!

| AdiSR a răspuns:

Dacă stai pe messenger şi te dă afară cu mesajul: "You have been signed out because you signed in on a different computer or device" înseamnă că ori a intrat cineva pe messengerul tău ori ai intrat pe mail având chat-ul activat

| CrazySunshine a răspuns:

Buna! inseamna ca cineva a iesit de pe mess sau nu sunt sigura la ce te referi sua ca de acolo poti iesi tu de pe mess.