| madalin_9052 a întrebat:

Help! Vreau sa-mi instalez un antivirus si oricare la-si lua ( kspersky, Avira, bit defender, avg, nod 32) toate free, la sfarsitul instalarii cand sa se copie fisierele da o eroare care suna cam asa: Setup cannot copy the file klif.sis. Ensure that the location specified below is correct or change it and insert " Klif source" in the drive you specify. Cam atata. Fundaa pleaseeee ca nu vreau sa risc sa virusez Pc-u.

Răspuns Câştigător
| vlad4game a răspuns:

Asta imi aparea si mie (sau ceva de genu). e din bios, sincer sa fiu nu stiu sa-ti spun exact unde trebuie sa intri. daca sti reinstaleaza windows-ulwinking o sa pierzi timp si mai multe chesti dar totusi. zic ca meritabig grin faci ce vrei dar sa stii ca e bine sa ai antivirus. exact cum ai spus tu( sfat alege karsperky sau avira sunt cele mai bunebig grin iti spun sincer)

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muta destinatia folderului nu il baga la program files adica in C sau/si cauta file-ul ala si sterge-l

| NDC12 a răspuns:

Baga iD Moreno_Dyca@yahoo.com iti dau eu antivirus bun

Răspuns utilizator avertizat
| madalin_9052 explică:

Altcineva? Acu am incercat sa bag si firewall comodo sau cum se chea, a dau pe el dau Run si se incarca putin si dispare.

| YaNeSuka a răspuns:

Key`s pentru KIS, KAV, Nod32, Avira, Avast + Key Manadger Kaspersky
Tot numai pentru Dumn-ra)))

http://letitbit.net/......u.rar.html