| georgianna a întrebat:

Hey all.Nu stiu ce are yahoo messenger ca de o zi nu ad ceea ce scriu si nu vad nici ceea ce imi scriu altii mie.Precizez ca :internetul merge brici, am dezinstalat ym am reinstalat, am restartat pc am incercat cu comenzi din run dar primesc un mesaj de eroare, antivirus la zi, recent verificat cu un alt antivirus, acum instalat antivirus avg 9. Ce pot face in afara de reinstalarea SO?

7 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Păi dezinstalează-l complet(inclusiv ştergerea key-lor din registru(navighează în toate grupele de regiştrii, inclusiv în useri şi„*" urmată de defragmentarea şi curăţarea acestuia. Poţi folosi Glary utilities că e gratis sau TUne up Utilities (trial de 30 de zile)) şi folderelor din programs, respectiv din C:\Documents and Settings\All Users\Application Data/Yahoo! şi Yahoo! Companion respectiv C:\Documents and Settings\XXXX\Application Data\Yahoo!, unde XXXX este numele tău de user(folderul Aplication Data este ascuns la ambele conturi deci, va trebui să intrii în My computer/sus în tab selectezi tools/Folder options/view/ şi bifezi „show operating system folders" şi bifezi „show hidden files and folders" urmată de OK), apoi instalează din nou vresiunea 10 de aici:http://messenger.yahoo.com/.Ar trebui să meargă. Successe
Menţiune:
Operaţia de defragmentare şi curăţare de registru îţi recomand să o faci în safe mode, asta pentru a fi cât mai precisă şi fără a apărea probleme din cauza antivirusulu, dar nu uita să deconectezi cablul de reţea în prealabil, şi a altor programe ce rulează în fundalul Windows-ului.

| yomanu a răspuns:

Uite aici ai rezolvarea :
1 Inchizi de tot yahoo messenger
2 click pe Start
3 click pe Run
4 in Run scrii: regsvr32 jscript. dll (spatiu intre 32 si js)
5 apesi ok
6 va aparea o fereastra de confirmare cum ca jscript. dll a fost restaurat cu succes si dai ok
apoi din nou start apoi run dar de data asta scrii :
regsvr32 vbscript. dll si dai din nou OK
astepy raspuns daca ai rezolvat ceva

| yomanu a răspuns:

Te poti uita si la acest tutorial video poate nu am scris eu bine :
http://www.videotutorial.ro/? p=1922

| Oanny a răspuns:

Incearca sa instalezi alta versiune de messenger. Daca nu merge, presupun ca trebuie sa-ti reinstalezi windowsulstraight face

| Paul_2372 a răspuns:

1 Inchizi de tot yahoo messenger

2 click pe Start

3 click pe Run

4 in Run scrii: Regedit
5 apesi ok
6 Cauta in stanga HKEY_CURRENT_USER apesi +
7. Cauti SOFTWARE apesi pe +
8.Cauti Yahoo
9. Clic dreapta pe el DELETE,
10. YEs
11. Intri pe mess si gatatonguetongue

Nu stiu daca mai ai problema asta dar poate cineva mai are problema asta si gaseste postul meu tongue Bafta

| LobyCreW a răspuns:

Reformatare pcwinking Si ia-ti vers 8 sau 10happy

| georgianna explică:

YOMANU am incercat prima data cu optiunea asta din run.Nu merge.Nici search ul nu merge...