anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, am decis să îmi iau un laptop de curând, doar că nu știu pe care să-l aleg dintre Huawei matebook x pro si Samsung galaxy book s.
La inceput am zis ar fi bine sa imi iau Huawei pentru ca as putea sa il folosesc cu telefonul meu p30 lite (care inca are functia Android) dar acum nu stiu daca sa-l iau sau nu.
Voi ce credeți?

7 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Lol, poti sa il folosesti si acum ca laptopurile Huawei sa lucreze impreuna cu telefoanele lor. Also nu vad de ce toata lumea se sperie de Huawei ca nu mai are cancerul numit Google Apps din fabrica. Gasesti orice aplicatie pe net si o descarci/instalezi in 2 minute. Sau iti pui un market cum e APK Pure si iar poti lua ce vrei.

| Wr3nch a răspuns:

BTW, daca tot vrei sa dai bani mergi pe Huawei care are si procesor si placa video ca lumea. Book -ul are un procesor de telefonlaughing

| JicaContra a răspuns:

Huawei NU e Apple care face, facilitati intre telefonul Apple si computerul Apple

adica NU ai nici un avantaj oarecare daca ai telefon si laptop Huawei, deci daca asta e singurul motiv pentru care vrei laptop Huawei atunci poti sa iei Samsung linistit

| OttoVonAegyssus a răspuns:

Nu știu ce să spun, dacă ai fi lăsat un link sau două cu produsele exacte... Așa din ceea ce am văzu în fugă, nu îți recomand niciunul. Dar poate nu am văzut ceea ce trebuia, nu pot să îmi dau seama doar după nume, poate sunt mai multe modele diferite, prețuri diferite, etc.

| cristian112233 a răspuns:

Salut, recomand Huawei Matebook X Pro. L-am testat si am fost placut surprins