| JusTTaBoy a întrebat:

Hey.Am la PC un procesor Amd Sempron 1, 8 GHz pot instala Windows Vista Sau 7? Ca am xp si nu mai merge bine.

Răspuns Câştigător
| Catalin970 a răspuns:

Da,fara probleme, doar ca windows Vista nu iti recomand iar minimul memoriei RAM pe care ruleaza bine windows 7 este 2GB, in rest, windowsul ar trebui sa mearga perfect.Bafta!

2 răspunsuri:
| Rockerul23 a răspuns:

Da,poti nu-ti fa probleme.

| DeyCj a răspuns:

De putut poți, dar asta nu îseamnă că va și rula altceva decât Windows făra alte aplicații deschise. Fără un dual core și un 2 Gb ram nu prea merge Windows 7. ceea ce zice Microsoft-ul este o altă minciună, numai ca să vândă Windows 7, la fel va fi și cu Windows 8, vor minții numai ca să te facă să îl cumperi și să le bagi banii în jebele lor deja umflate de bani, că de piratat nu prea cred eu că o să îl mai piratați pe ăla.
Cu Windows xp se poate rezolva problema și făra reinstalare, că precis o fost instalat prin metoda „ciobanului informatic"(eu aș aîi numesc pe cei ce instalează Windows numai cu next, next finish, la fel și programele, din care chiar și antivirusul „rezolvate"). Dacă, îi oprești din serviciile ce rulează aiurea, îl dezinfectezi, îi derfragmentezi registrul și hard discul precum și securizezi(cât de cât că oricum 100% veci nu va fi, dar hai să zicem 70%, și asta chiar dacă ai licență și un antivirus performant și cu licență), vei vedea diferența de cum va rula.la final va rula mult mai bine și mai eficient. Uite aici un ghid destre Windows xp:
http://lupusinguratic.pro.tc /IT și calculatoare/Windows xp(nu scrie dar vei recunoaște desctop-ul)
Acolo am explicat detaliat tot ce ține despre acest sistem de operare.Succes și dacă nu ai bani de licențe sau nu ești gammer atunci îți recomand o distribuție de Linux. Diferența, avantajele și viteza de lucru vor fi vizibil superioare Windows-ului.