| AddXf a întrebat:

Hey! AM NEVOIE URGENTA DE UN SFAT! Spuneţi-mi şi mie unde pot gasi PSP 3004+Fifa12 (cum ar fi "la pachet"). Am comandat unul ca acesta pe care vi-l cer eu de pe site-ul www.fvshop.ro, şa în loc să-mi aducă acel pachet mi-a adus un PSP mov cu un joc Hannah Montana. :-)). Mda...maine ma duc şi-l returnez... Oricum, vreau să-mi ziceţi de unde il pot achizitiona (Bucuresti). Credeti ca pot să gasesc in Carrefour (Militari sau cel care este nou, Coloseum)? Eu mai am unul, 1004, si vreau să-l schimb. Pe ce vechi l-am luat tot din Carrefour Militari de la Altex sau Media Galaxy (nu stiu ce mai era in dreapta, aproape de intrare). Scuzati-ma ca am scris prea mult si promit funda. :-)

5 răspunsuri:
| daassh a răspuns:

Asta da treaba, dar mai poti cauta pe net, poate gasesti si-ti comanzi altul.Succes!

| AddXf explică (pentru daassh):

Am zis ca nu mai vreau de pe internet! off, of, of

| daassh a răspuns (pentru AddXf):

Da, dar e mult mai sigur, convenabil si mult mai accesibil cand vine vorba sa cauti.Sucees!

| TsutsaHippie a răspuns:

Buna, vroiam sa te intreb daca ti-ai primit inapoi psp-ul mov si daca si primit ceea ce vroiai, sau daca ai primit banii inapoi. Si eu sunt pe cale sa comand un psp de pe site-ul respectiv, acesta e motivul pentru care intreb.
Multumesc!

| AddXf explică (pentru TsutsaHippie):

Din pacate nu mai aveau in stoc acel psp negru, si nu l-am mai returnat. I-am luat o carcasa neagra de silicon si nu se mai observawinking Ei mi-au zis ca-mi dau banii inapoi... dar am zis: lasa. :-W