anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, am niste filmari in calculator pe care nu as vrea sa le pierd daca mi reinstalez windowsul. ce fac? nu pot sa descarc nero pentru ca actuala copie nu e autentica.+ n am nici cd. iar de partitii... habar n am. ceva NECOMPLICAT?

3 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Simplu.Ia un hard extern, sau împrumută unul și salvează cu copy/paste datele din pc. Apoi ca să te asigur că nu vei infecta noul sistem, scanaeaza datele cu un antivirus butat de pe cd în mod live și apoi introdu hard-ul extern în pc-ul cu noul sistem instalat.
Hard-uri externe găsești pe olx la prețuri rezonabile, cu capacitați între 320 gb(cam pe la 100 ron) și 500 Gb (cam pe la 150 RON), ferfect funcționale.Și ce dacă-s folosite? Succes

| gelu1970 a răspuns:

Le urci drive, sau mega, sau dropbox, etc
e free sa iti faci cont.
cand formatezi e bine sa formatezi absolut tot hdd
bafta.

| EnvyU a răspuns:

Daca ai doua partitii in care ai instalat pe una windows si pe cealalta filme jocuri etc, atunci poti sa dai reinstall la windows si cand iti zice de partitii dai delete doar la C (acolo se instaleaza windows usually) si lasi in pace restul si nu iti mai sterge alea. sau i-ati un stick de memorie si copiaza ce vrei pe stick si poti sa stergi tot