Microsoft.NET Framework 2. 0 - daca il dai jos anumite programe nu o sa iti mai mearga.
MSXML 4. 9 SP2 - este un update pe care daca ti neaparat poti sa il dai jos
NVIDIA nView 135. 85 - ar putea sa fie driverul de la placa video asa ca nu prea ti-as sugera.
Cel mai bine ar fi sa folosesti un soft de curatare de temporare gen ccleaner: http://www.tutorialepc.ro/ccleaner-optimizare-sistem-de-operare.html
Mai bine nu umbli deloc la diskul C:\ daca esti incepator...
in completarea lui StickManKiller: nVIDIA nview 135. 85 este placa video, daca ai sters "driverul"(asa se numeste) o sa ai performante vizuale foarte scazute iar jocurile nu o sa-ti mearga(majoritatea dintre ele).
Salut! Microsoft.NET Framework 2. 0 e un program cu care iti merge tot ce ai pe calculator!, iar Service Pack 2 este versiunea Windows-ului din PC-ul tau!
Sunt doar cateva programe la care iti tb Framework
Salut! Fara suparare, dar nu stii tu multe!
OMG Cred ca stiu mai multe ca tine. Prea stupida intreabrea. Nvidia e driveru. Ala MSXML e un update pentru win si net framework e un program folositor de ex unele aplicatii cum ar fi hackurile.
Stiu astea! Dar Framework este folosit in unele programe, in care patch-ul contine jumate de trojan, jumate de protectie
Nu sterge nimic din ce ai zis acolo si cand ai ceva de sters nu il sterge direct ci delete dezinstaleazal.
intra in start -> control panel -> add or remove programs.
AI GRIZA CE DEZINSTALEZI!
ar fi mai bine daca ne-ai intreba pe noi, cei de pe TPU.
Bafta!