| lucia_5984 a întrebat:

Hey, am niste programe in calculator care imi ocupa mult spatiu. cum ar fi Microsoft.NET Framework 2. 0 Service Pack 2, nu stiu ce i asta... ma puteti ajuta? pot sa il sterg? sau MSXML 4. 9 SP2 (KB954430) il pot sterge? ce se va intampla? sau NVIDIA nView 135. 85, imi poate spune cinevaca i asta?

10 răspunsuri:
| jabiilord a răspuns:

Microsoft.NET Framework 2. 0 - daca il dai jos anumite programe nu o sa iti mai mearga.
MSXML 4. 9 SP2 - este un update pe care daca ti neaparat poti sa il dai jos
NVIDIA nView 135. 85 - ar putea sa fie driverul de la placa video asa ca nu prea ti-as sugera.
Cel mai bine ar fi sa folosesti un soft de curatare de temporare gen ccleaner: http://www.tutorialepc.ro/ccleaner-optimizare-sistem-de-operare.html

| Anonymus314 a răspuns:

Mai bine nu umbli deloc la diskul C:\ daca esti incepator...

in completarea lui StickManKiller: nVIDIA nview 135. 85 este placa video, daca ai sters "driverul"(asa se numeste) o sa ai performante vizuale foarte scazute iar jocurile nu o sa-ti mearga(majoritatea dintre ele).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Microsoft.NET Framework 2. 0 e un program cu care iti merge tot ce ai pe calculator!, iar Service Pack 2 este versiunea Windows-ului din PC-ul tau!

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt doar cateva programe la care iti tb Framework

Salut! Fara suparare, dar nu stii tu multe!

OMG Cred ca stiu mai multe ca tine. Prea stupida intreabrea. Nvidia e driveru. Ala MSXML e un update pentru win si net framework e un program folositor de ex unele aplicatii cum ar fi hackurile.

Stiu astea! Dar Framework este folosit in unele programe, in care patch-ul contine jumate de trojan, jumate de protectie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sterge-le ca nu se intampla nimic. laughing

| TupacShakur a răspuns:

Nu sterge nimic din ce ai zis acolo si cand ai ceva de sters nu il sterge direct ci delete dezinstaleazal.
intra in start -> control panel -> add or remove programs.
AI GRIZA CE DEZINSTALEZI!
ar fi mai bine daca ne-ai intreba pe noi, cei de pe TPU.
Bafta!

| Brucelee11 a răspuns:

Nu le sterge pentru ca iti trebuie pentru Pc...