Pai îi clar că îi cam terminat Windows-ul.Reinstalează Windows-ul şi vei vedea că problema a dispărut şi să instalezi şi ultime; le versiouni de drivere.Pentru asta îţi recomad Dreiver genius, iar pentru întreţinerea systemului de opeare Tune UP Utilities sau dacă nu vrei să dai bnai pe soft atunci poţi încerca şi Glary utilities, că este asemănător cu Tune UP-ul dar mai slăbuţ puţin, şi da, este gratis.Succes.
Incearca sa instalezi tune up utilities de aici http://www.tune-up.com/products/tuneup-utilities/ si rulezi tune up one click maintanance, apoi mai golesti din programele care ruleaza la start-up si cam atat, in plus depinde si ce performante are calculatorul tau :P
Ai cateva metode.
1) ori ai praf in el ca in ghena. deci trebuie curatat
2) dai un system restore. dai cu vreo 2-3 saptamana in urma
start-accesories-system tools-system restore-restore to an earlier date si alegi o data in care sti ca ti-a mers bine, 1 luna in urma/2 saptamana/1 saptamana vezi tu
3) reinstalezi windowsul
4) daca tot face asa si dupa ce ai reinstalat windowsul atunci profesorul e pe cale de duca.
Pai nu prea ai ce'i face... ori iti iei un pc nou (doar unitate centrala poate) ori chemi un expert poate el ii poate face ceva... sau poate este nevoie doar de reinstalat windowsul.
Pasul1: Reinstalezi widowsu
Pasul2: Vezi daca a avut un efect
Pasul3: Pui mana pe un baros si-ti faci de cap prin circuitele lui
Pasul4: Pui bani la ciorap si-ti iei altul
Pasul5: Peste 3 ani o sa se repete povestea, asa ca te sfatuiesc sa utilizezi cei 4 pasi de mai sus! Bafta!
Asa imi facea si mie. si i-am bagat windows`ul din nou...
sau poti sa defragmentezi. daca vrei mai multe detalii, poti sa-mi trimiti ca mesaj privat id-ul tau de mess :*