| Borys86 a întrebat:

Hey! Am o pagina de facebook, unde comentarii la poze si likeuri pot adauga doar persoanele care se afla in lista de prieteni. Problema este cum pot sa-mi setez pagina de facebook astfel incat sa poata posta comentarii la poze absolut toata lumea care acceseaza acea pagina, nu doar prietenii?

9 răspunsuri:
| floringabor a răspuns:

Poate sa posteze oricine comentarii si poate sa dea like oricine, dar pe pagina fiecarui membru ii apare ce tu postezi doar daca il ai prieten. Daca nu il ai prieten, nu ii apare ce postezi si astfel poate sa iti dea like si sa comenteze doar daca iti viziteaza profilul din intamplare

| Borys86 explică (pentru floringabor):

Chiar daca imi vizualizeaza profilul din intamplare, nu poate lasa comentarii daca nu se afla in lista de prieteni. Eu vreau sa poata posta... oricine, chiar si cei care nu se afla in lista de prieteni.

| floringabor a răspuns (pentru Borys86):

Spun-mi mai intai in ce limba iti este facebook si iti spun cum sa procedezi. Iti spun indiferent in ce limba este, dar daca este in romana este mai usor pentru ca ti-l poti seta tot dupa dorintele tale Daca iti este in engleza si vrei sa il ai in romana, iti spun si de unde sa il faci in romana

Este in limba romana!

Mergi la rotita din partea de sus si dai click pe "Setari" si de acolo iti poti seta profilul dupa preferintele tale

Ok, am mers la acea rotita, am intrat la setari, si dupa aia?

Pentru a face setarea pentru cine sa iti vada pozele care o sa le adaugi mai tarziu, mergi la "Confidentialitate" (semnul din partea stanga cu lacat) si unde scrie "Cine poate sa-mi vada lucrurile?" -> "Cine poate sa-mi vada postarile viitoare?" dai clic pe "Editeaza" si setezi "Public". Pentru a iti vedea pozele care deja iti sunt adaugate, mergi la "Cronologie si etichetare" si unde scrie "Cine poate vedea elementele din cronologia mea" -> Cine poate vedea postarile in care a fost etichetat in cronologia ta?" dai click pe "Editeaza" si setezi "Toata lumea"

Am facut setarile corespunzatoare exact asa ca in mesajul de mai sus, acum toata lumea imi poate vedea postarile, pozele... dar din pacate cei care nu sunt in lista de prieteni nu pot posta comentarii la poze, pot doar sa distribuie si atat!

Ma bucur ca ai putut sa faci aceste setari. Pentru ca sa poata posta cineva comentarii la poze, setarile sunt in 'Setari" la "Cronologie si etichetare" unde scrie "Cine poate adauga lucruri in cronologia mea?" -> "Cine poate posta in cronologia ta?" dar din pacate nu se poate seta decat "Priteni" si "Doar eu"