| GreenBug a întrebat:

Hey...am o problema...am uitat sa platesc netul asa ca mi l-au taiat asa ca am imprumutat stickul unui prieten pana imi revine netul.
Sunt abonat rcs-rds, si am avut configuratie facuta prin cablu nu prin net. Problema este ca, mi-am instalat stick-ul, totul a mers perfect pana la conectare.
Întai de toate, cand se deschide fereastra unde scrie "DIGI net mobil"
Imi apare "Cardul Sim/Usim nu a fost detectat sau nu este valabil"
Ma gandeam ca poate nu era cardul in stick asa ca l-am verificat, insa acesta exista. In fine, dupa ce am inchis fereastra dand click pe ok, aparea butonul respectiv cu conectare si numele profilului. (si aici trebuia eu sa creez profilul).
Si in meniul "Optiuni" (dupa ce dai click pe creeaza profil), exista mai multe mini sectiuni precum "General","Mesaj text", "Management Profil" si "Retea".
Eu sunt la Management Profil, unde se afla si conexiunea.
Probabil ca nu trebuie sa intru si mai tare in detalii, sper ca ati inteles.
Întrebarile sunt:
1. De ce cand ma conectez imi zice chestia aia cu "cardul sim nu a fost detectat".( desii eu i-am facut configuratia)
2. Ce trebuie sa scriu cand creez un nou profil la:
Nume profil, Apn ( unde sunt 2 casute cu Dinamic/ Static), si mai jos APN: (si aici trebuie sa scriu eu ceva), Numar de acces ( si daca este un numar unic de utilizator, unde il gasesc), nume de utilizator si Parola.
P.S.: Stick-ul este un Hawei E3131.

DAU FUNDA CELUI CE MA AJUTA SA MA CONECTEZ happy

6 răspunsuri:
| GreenBug explică:

...nu puteti sa-mi explicati aici? ...sunt pe telefon si nu prea merg site-urile :-(

| GreenBug explică (pentru floryn1993):

Chestia aia trebuie descarcata...si nu ma ajuta cu nimic....cum sa o descarc daca nu am internet? straight face
Eu vreau doar sa stiu ce trebuie completat la creearea contului nu sa-mi instalez prostii sad