| Nestle a întrebat:

Hey! Am o problema cu jocul Assassin's Creed III pe PC. Configuratia calculatorului meu este: procesor i3 2.9 ghz, 8 GB RAM DDR3, video Ati Radeon HD4670 1GB DDR3. Cand ma joc, inchid tot ce se poate inchide din task manager, si tot de acolo dau la prioritate high jocul, insa tot are lag. Care este problema? Stiu ca nu este un super PC, insa nu cred ca ar trebui sa aiba probleme. Cam aceeasi chestie trebuie sa fac si cu FIFA 13, dar dupa se misca bine, spre deosebire de AC III.

4 răspunsuri:
| AlexVizitiu a răspuns:

Hmmmm....incearca Razer Game Booster, iti va inchdie sau suspenda totate procesele din calculator, doar trebuie sa iti faci cont si sa adaugi jocul in lista:http://www.iobit.com/gamebooster.html
De asemenea incearca s ajoci jocul la setari grafice pe low. Sper ca te ajuta, pe mine unul ma ajuta cam in toate jocurile.

| Nestle explică (pentru AlexVizitiu):

L-am instalat, dar nu e nici o imbunatatire. Din contra, nu ma mai lasa sa dau jocul pe high priority, si se misca mai prost.

| AlexVizitiu a răspuns (pentru Nestle):

Imi pare rau ca nu ai reusit, poate depinde si de PC, dar ma rog, iti inteleg frustrarea.Cand am jucat prima data AC III imi mergea totul la High fara pic de lag, dar mai apoi, cand a inceput povestea cum ar veni, pana si la low pe o rezolutie de 800x600 imi mergea cu lag.

| Nestle explică (pentru AlexVizitiu):

Eu am rezoluţia 1920*1080. Poate fi şi asta o cauză. Cam aşa era şi la GTA 4, avea lag, dar dacă îl dădeam pe 800*600 mergea bine.