Da exista dar in functie de modelul de telefon, s-ar putea sau nu sa gasesti pe net androidul specific acestuia.
flash-uirea in general se face cu Nvflash. asta e metoda general valabila care ar trebui sa mearga pentru toate telefoanele cu android.
Mai exista si alte programe/metode mai dar asta depinde de cat de bagat in seama e telefonul.
v-a trebui sa cauti tutoriale pe net (in engleza) pentru ca nu am mai facut de mult asta, si nu vreau sa te duc pe carari gresite.
cauta pe xda.com sau pe modaco.com
Salut,
Daca ai o problema cu telefonul, iti recomand sa mergi cu acest intr-un Orange Shop impreuna cu factura si garantia pentru a se trimite in service.
Sistemul de operare Android nu are un meniu de eliminare a acestuia.
O zi buna,
Orange Helper.
Ce telefon ai?
esti sigur ca l-ai dezinstalat (nu stiu sa poti face asta)? poate doar i-ai dat un reset. Cauta pentru telefon daca exista o combinatie de butoane pentru Hard Reset
L-am dus in service.
DA, sistemul android se poate dezinstala. Eu am telefonul rootat si programul Clean Master, astfel am reusit. Initial am vrutt sa imi sterg programele preinstalate ( Cum ar fi Chrome, Footbal Info Orange etc. :] )
In timp ce se dezinstalu am vazut ca apare ca se dezinstaleaza "Sistemul Android". Am apasat repede pe "Anulare" dar a fost prea tarziu : Telefonul se inchise deja