| Deby' a întrebat:

Hey!
am si eu o intrebaretongue. Deci, ati vazut la filme sau poate chiar stiti voi, oameni care vorbesc la telefon cu 2 persoane in acelasi timp, adica au linii telefonice, apasa 2 si vorbesc cu a doua pers, 1 si vorbesc cu prima pers etc. Dar la mine daca ma suna 2 pers in acelasi timp, spune ca ii ocupat, adica nu imi spune sa imi aleg liniile de vorbire. De ce?

Răspuns Câştigător
| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Pai prima data suni o persoana si dupa aia vorbind cu ea dai optiuni > apel in asteptare/ suspendati/etc. > optiuni > numarul de telefon > apelare si vorbesti cu cea de a doua persoana si poti reveni si la prima

6 răspunsuri:
| tinkerbell_4387 a răspuns:

Trebuie sa intri in setarile telefonului si sa-ti activezi optiunea Waiting Call sau in romana Apel in asteptarewinking

| M.G.R a răspuns:

Ce telefon ai?

Shin
| Shin a răspuns:

Daca vorbesti de telefonul mobil, optiunea se numeste "Call Waiting" Trebuie activata.

| Eu4EverX a răspuns:

Pt ca nu iti este setat telefonul pe apel in asteptare...intra in telefon la setari si alege apel in asteptare.Nu poti vorbi cu 2 persoane de o data dar cu unul vorbesti si celalalt sta pe linia 2 si "vorbeste" cu robotul.

| Caaty a răspuns:

Trebuie sa umbli la setarile telefonului, la apel in asteptare si vei putea sa vb cu mai multe pers. Poti sa vb cu o pers in timp ce cealalta e pe alt fir in asteptare sau poti sa faci conferinta.Numar max de pers este 5. Sper ca ti-am fost de ajutor

| Ea12345 a răspuns:

Intri la setari, setari despre apelurile telefonice si activezi optiunea,, apel in asteptare".