| Mitss a întrebat:

Hey!
Am si eu o nelamurirebig grin...
Daca un timp nu am mai avut antivirus si [bineinteles] laughing in acel timp am colectionat niste virusioh go on... si acum as vrea sa instalez un alt antivirus are cevathinking
Cineva mi-a zis ca o sa-mi dau pc-ul peste cap, adica va merge mai greu si imi va da incontinuu ca am virusi... si mi-a zis ca mai bine il reformatezbig grin.
Voi ce credeti?
Si care credeti ca e cel mai bun antivirus?
Funda`!

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pai poti instala alt antivirus dar inainte dezinstaleaza-l pe cel ce ruleaza acum(daca ai instalat asa ceva pentru ca din ce spui tu reiese ba ca ai un antivirus instalat ba ca nu ai) pentru ca altfel vor fi conflicte intre ele si intr-adevar sistemul in sine va functiona mai greu, orice antivirul in sine consuma multe resurse.In privinta la cel mai bun antivirus parerile sunt impartite evident dar depinde si de configuratia sistemului tau. Poti incerca bit defender, avast, kaspersky, nod32.Bafta!

| DoRu a răspuns:

Cel mai bun antivirus? Hmm. Pai sunt cateva antivirusuri bune: ESET NOD32 sau ESET Smart Security 4; AVG FREE Edition ( trebuie sa-i faci si niste setari, poti cauta pe net ce setari trebuie sa faci )big grin; Kaspersky; BitDefender Total Security 2010. Cam astea ar fi alegi unul dintre ele. Eu ti-as recomanda ESET Smart Security pentru ca are de a bloca virusii care-ti intra in pc si conteaza mai mult la infected result daca ai adunate cifrele la infected si u ca sa te uiti sa vezi daca ai adunate numere la infected result dai click pe Computer scan si cauti pe acolo. Na cum vrei u. Acum depinde tine sa-ti alegi un antivirus dintre cele spuse de minebig grin. Sper ca te-am ajutat. Daca n-ai inteles ceva lasa un mesaj privat cu id tau si-ti dau un viodetutorial pe mess sa vezi cum e. Ce spui?

| Tonny_7334 a răspuns:

Eu folosesc Avira AntiVir,( din cate stiu unele dintre antivirusurile spuse de doru trebuie sa le cumperi ). Ei bine avira este cel mai bun antivirus FREE. Daca vrei sa fii mai " dotata " poti cumpara NOD32 sau ESET Smart Security. Ei bine, acum trebuie sa ai si experienta in calculatoare, de exemplu, ce te-a facut pe tine sa crezi ca ai virusi, fara sa verifici cu un antivirus?
Si, da! Daca instalezi un antivirus peste alt antivirus PC-ul tau va merge GREU, pentru ca cere multi RAMi ( RAMi fiind cei care ruleaza programele; la fel si windowsu )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Formateaza-l! http://scurt.eu/76