| RoseOfTheFire a întrebat:

Hey am sunat-o astazi pe prietena mea si prima data a sunat telul dar nu a raspuns dupa cateva minute am incercat iar si dupa nu a mai sunat deloc si scria pe ecran la telefon end cal ce vrea sa insemne asta ca nu vrea sa vorbeasca cu mine eu stiu ca are ceva pe mine ca e invidioasa ca eu am ce am si ea nu dar asta e viata dar nici chiar asa?

6 răspunsuri:
| afrodita3333 a răspuns:

Cel mai probabil era de la retea sau nu avea semnal.

| VadTot a răspuns:

Ti a Bagat Numarul la refuz raspuns Se inchide automat asa cum mi ai facut tu mine!laughing)Se pare ca ai invatat ceva///

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A doua oara cand ai sunat-o nu tia inchis ea. de obicei cand iti apare direct end call ( am patit si eu de mai multe ori ) nu iti inchide persoana pe care o suni pentru ca nici nu apuci sa suni. daca apare end call ins k nu are semnal, suna pe cineva, nu mai ai tu minute, nu mai ai tu semnal sau te suna cineva... iti povestesc asta din experienta mea... spear ca te-am ajutat si sper sa te impaci cu prietena ta

| Funions a răspuns:

A sunat a doua oara sau doar a scris end call dupa cateva minute?

| RoseOfTheFire explică (pentru Funions):

Nu a sunat deloc a doua oara doar end cal a scris

| Funions a răspuns:

In general iti apare eroare de retea in acest caz, ceea ce inseamna ca nu exista semnal in zona in care una dintre voi se afla sau reteaua este suprasolicitatahappySi stai linistita, nu cred ca e atat de invidioasa in cat sa nu vorbeasca cu tinehappy