| madalina_4528 a întrebat:

Hey aseara prietena mea si-a facut facebook, ea adaugat poate 50 de pers azi a incercat sa mai adauge inca unul ca prieten si nu poate, oare dc? cine stie? priviti ce ii apare: Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.
adica?

3 răspunsuri:
| monica27 a răspuns:

Eu stiu! am patit si eu asa mai de mult! inseamna ca a trimis o cerere la cineva dar, acel cineva nu i-a acceptat cererea si pe langa asta, acea persoana a spus ca nu o cunoaste in viata reala, pentru asta facebook a blocat-o si nu mai poate adauga alti prieteni. dar stai linistit! dupa 2-3 zile v-a putea adauga iarasi prieteni. este doar o chiestie temporara asta pentru ca cica facebook sa previna oamenii care cer prietenia unor necunoscuti. sper ca te-am ajutat! fuditza? big grin

| AdeLLika a răspuns:

Sallut Madalina. Spune-i Prietenei Tale Ca Ea Nare Voie Pe Facebook Sa Adauge Multi Prieteni Cacii Facebook`ul Poate So Blocheeze Pe O Saptamina Sau Chiara Si Doua Daca Ii Apare Asa Ceva Mai Bine Sa Nu Adauge Prietenul Cela In Lista Ei. Iti Spun Eu Pt Ca Folosesc Facebook`ul De 5 Ani. Succes!

| robby212 a răspuns:

Nu mai poate sa aauge, trebuie sa contacteze centrul de ajutor... Funda, si vot fofositor te rog.