| DarkShina5566 a întrebat:

Hey! Ce este TeamView 6? Cineva mi a sters de pe calculator conversatiile mele cu altcineva facute pe mess? Dauneaza pc ului meu? Detalii va rog, fundita

3 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

O nu, discutiile pe mes sunt vitale pentru functionarea sistemului, reinstaleaza cat mai rapid windowsulaughing...nu-ti fa griji ca nu patesti nimic, folosestel in continuare

| nutemaidoresc a răspuns:

TeamView reprezinta un program remote, cu alte cuvinte, altcineva din exterior - de pe alt calculator cu conexiune la internet, se poate conecta la tine ( cunoscand bineinteles id-ul si parola calculatorului tau, care pot fii statice sau aleatorii ), dandu-i libertate deplina asupra calculatorului tau, putand sterge, copia, modifica, orice informatie existenta pe HARD-DISK, atat timp nu sunt sterse fisiere ale sistemului de operare ( Windows ). Cu alte cuvinte protectia informatiei personale dupa propriul calculator poate fi afectata/deteriorata/stearsa.
Du-te in Start -> Settings -> Control Panel -> Add / Remove Programs; Selectezi TeamViewer 6 si dai Uninstall

| alecsutza16 a răspuns:

Buna, programu care l-ai mentinonat tu mai sus il am si eu in pc. Daca dai parola si id de la el de exemplu la o persoana care na poate nu o cunosti foarte bine, iti poate umbla in pc si iti poate face ce vrea in el mai ales daca nu stii ce iti face.Si nu dauneaza asa pc-ului tau, daca nu i-ai dat cuiva parolo de la el.Si conversatiile se poate sa tii le fii sters persoana la care ai dat parola si id de la el, sau cineva care are parola ta de la id. Sper sa iti fiu de ajutor.