| Bibiuca a întrebat:

Hey... ce parere aveti despre telefoanele mobile pentru generatie tanara? Sunt atat de necesare? Pentru mine personal este un lucru indispensabil. dar pentru voi? Fundita cel mai explicit raspuns si vot >celelaltebig grin<

4 răspunsuri:
| Liviucu a răspuns:

Traind intr-o lume in care daca ni se face rau singura solutie sa vina o ambulanta la tine fiind prin telefon, normal ca e obligatoriu sa ai un mobil la tine inca de la varste fragede. Insa, la cati idioti sunt pe strada, marea majoritate a copiilor sunt pradati sau li se fura la scoala intre colegi. Concluzia: este un strict necesar doar acelora care nu pun pret pe bani si isi pot schimba telefonul destul de des.

| Aperfectcircle a răspuns:

Buna,hmm daca sunt necesare? Sunt necesare doar daca nu le poti inlocuii cu alte dipozitive.Ele te distreaza cu continutul si programele softului deci sunt cul happy

| bibi4v a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin generatie tanara. pentru copii din clasa i, a IIa mi se pare o idiotenie sa aiba copilul telefon de ultima generatie. daca vrei sa controlezi copilul la scoala ia-i un telefon simplu, care sa nu bata la ochi la toti hotii. nu cred ca il protejeaza ca are meniu symbian sau touchscreen. eu primul telefon l-am avut in clasa a 10a, adica prin 2004, si atunci un Nokia 3310, era un moft atunci. si am reusit sa supravietuiesc pana atunci fara big grin. poate ca acum s-au schimbat vremurile si controlul copiilor e mai usor asa. dar de... acum imi e o necesitate, e si in functie de varsta si ocupatie.

| Narcis2007 a răspuns:

Pentru cei de peste 14-15 ani e necesar