| Sakura_4185 a întrebat:

Hey!
Cum pot sa pun niste video pe facebook, dar fara sa descarc pe laptop? Vreau sa spun direct de pe youtube.

Răspuns Câştigător
| gossipgirl a răspuns:

M-am prins cum vrei tu, dar nu se poate sa incarci ceva ce nu ai in laptop. Trebuie sa ai videoclipul respectiv pentru a-l posta pe Facebook ori sa inregistrezi ceva.

In caz contrar, poti distribui direct de pe youtube cu ajutorul butonului de Share aflat sub videoclip. Nu iti trebuie cont.

20 răspunsuri:
| ExpertHost a răspuns:

Sub clip, ai un cod embeded. Daca iti permite FB, il inserezi in loc de link si teoretic ar trebui sa mearga. Nu cred ca este asa greu, pana la urma, sa iti creezi un cont pe YT ca sa poti folosi varianta propusa de gossipgirl.

| djrobby a răspuns:

Gossipgirl ti-a dat raspunsul perfect! numai ca iti trebuie un cont pe google si pe youtube!

Alte răspunsuri
| Alessyaaa a răspuns:

Mai fratilor,ce-i cu voi, nu mai dati comentarii idioate, daca nu stiti nimic! Dai pe videoclip apoi distribuiti(dedesuptul video-ului) si iti apare o miniatura facebook-apesi acolo si share link.Succes!

| Alessyaaa a răspuns:

Si nu iti trebuie cont youtube...

Alte răspunsuri
| Sakura_4185 explică:

Am incercat dar nu asa vreau nu vreau link-uri ma refer acolo unde scrie VIDEO perete-informatii-fotografii-VIDEO

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite-te aici http://informatii4u.blogspot.com/......ebook.html

| MaryJane11 a răspuns:

@gossipgirl laughingrolling on the floor cum adica nu se poate? Ei bine draga mea @Sakura uite ca sa poate...dai la youtube la video care vr tu-->copiezi linkul-->dai la facebook-->unde scrie link-->dai "paste"-->si postezi linkul...si asa se baga video tau :*:*

| Ioanna_8979 a răspuns:

Nu trebuie sa ai cont pe youtube pentru a putea distribui un videoclip de pe youtube pe facebook! Sakura_4185, de exemplu vrei sa pui o melodie de pe youtube. Sub videoclipul melodiei pe youtube scrie DISTRIBUITI, apesi acolo si pe urma iti apare acolo unde vrei sa distribui, si scrie DISTRIBUITI PE FACEBOOK si apesi pe F-ul ala albastrubatting eyelashes Iar la urma SHARE LINK si iti apare pe facebook! Succes :* Fundita?big grin

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri