| Anonimusrocraft a întrebat:

Hey... de ceva vreme netul meu merge foarte prost si la vecinii mei merge foarte bine si sunt abonat la acelasi furnizor. Am incercat si prin wlan si tot asa merge netul, din 5 in 5 minute pica netul pentru 1 min. Inainte mi-a mers foarte bine, stiti cumva ce ar trebui sa fac?

5 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Da, sa suni la furnizorul de internet sa verifice conexiunea.

| Alverto a răspuns:

Mai deconectează lucrurile ce consuma mult curent, sau poate să fie din cauza scăderii economiei din ultima vreme

| siriusblack98 a răspuns:

Reset la router ai incercat (banuind ca folosesti)? Uneori ajuta.Cel mai bine este sa suni la furnizorul de internet.

| darrio2007 a răspuns:

Nu spui furnizorul ca să stim ce să răspundem. Sună la furnizor.

| Ora de net a răspuns:

Salut,

Motivele pentru care ți se întâmplă asta pot fi multiple.

Dacă întâmpini dificultăți pe un singur dispozitiv, de exemplu doar pe calculator, este posibil ca acolo să fie problema. Îți recomandăm să îți instalezi un antivirus sigur și să scanezi calculatorul, ca să te asiguri că totul este în regulă.

În schimb, dacă internetul are viteză scăzută pe toate dispozitivele poate fi vorba de o supraaglomerare a benzii de internet (sunt prea multe dispozitive conectate în același timp) sau de o problemă cu routerul. Poți să restartezi routerul sau să îl înlocuiești.

Dacă în continuare întâmpini dificultăți îi poți contacta pe cei de la care ai internetul și să clarifici cu ei situația.