| Șâret a întrebat:

Hey guys.
NU știu ce prostii am făcut aseară, dar azi nu mai arată la fel ecranul. o.0
I mean...
Sunt spații negre în stânga și în dreapta ecranului, în care nu pot să pătrund cu mouse-ul și pictogramele sunt mult mai mari (chiar și când deschid o fereastră, pe tot ecranul, se păstrează spațiile alea negre în părți).
Don't judge me, sunt varză la computere.
So, can you help me? happy

Răspuns Câştigător
| PinkPanther a răspuns:

Vericica setarile monitorului, sau a desktopului din control panel.si de acolo ar trebui sa rezolvi problema, dai imaginea sa fie iar cat monitorul

5 răspunsuri:
| Anon1mxD a răspuns:

Dia si tu un auto adjumets la monitor happy din butaoane happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Căăăăcat.
Zic asta pentru CĂ Cred că am cam aceeaşi activitate pe net ca şi tine şi s'ar putea să mi se întâmple şi mie asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E din cauza setariilor monitorului.Trebuie sa umblii putin la setari, vezi ca la monitor trebuie sa-ti arate un buton "menu" apesi pe ala si iti da auto adjust geometry luminozitate etc cauti acolo la auto adjust.Incearca sa vezi daca merge. Daca n-ai butonu` de menu trebuie sa fie niste butoane sageti dai pe alea si redimensionezi monitoru`.
Sper sa mearga.

| Șâret explică:

@Tudor: bănuiesc că tu n-ai un frate psihopat care se joacă zuma 10 ore pe zi și care umblă prin setări cât timp te aburește că-i zice mamei că nu-ți lași fratele micuț și inocent să se joace puțin, nu?
A, și am reușit, mersi. happy

| apriores a răspuns:

Probabil a fost schimbata rezolutia in Windows si monitorul nu a fost ajustat pentru noua rezolutie, de aici si spatiile negre. Ori ii dai monitorului un Auto adjustment, cum zicea cineva, ori te uiti la rezolutii si o pui inapoi pe cea dinainte. In Windows 7 dai click dreapta pe Desktop si alegi Screen Resolution. Acolo ai Resolution de unde o alegi pe cea mai mare (e rezolutia optima pentru LCD-uri). In XP, tot cu click dreapta pe Destkop, alegi Properties apoi mergi pe tabul Settings.