| 000MadMAX000 a întrebat:

Hey lume am un laptop Compaq cu processor single core 2. 1ghz, ram 3gb,hdd 320, si video Intel 4500 bacteria tine putin cam 45min si cineva mi-a oferit o tableta galaxy tab 2 7" 3g+wi-fi modelul cu 32gb noua in garantie la cutie, merita schimbul? tin sa mentionez ca intentionez sa plec in strainatate si sa imi iau alt laptop anul viitor cand vin. Funda

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ai grija cu bacteriile! Te poti infecta. In rest eu cred ca merita numai sa n-aiba vreo hiba ascunsa.

| Lexi888 a răspuns (pentru Salontanul):

Ai greșit întrebarea.

| Salontanul a răspuns (pentru Lexi888):

Ce intrebare? Ca eu n-am pus nici una. Ia-ti ochelari! Tu ai citit intrebarea sa vezi ca a scris "bacterie" in loc de "baterie"?

| 000MadMAX000 explică (pentru Salontanul):

Baterie am scris dar e de la autocorect, nu am observat, infine tableta e noua, luata in august are garantie de la Orange.

| Salontanul a răspuns (pentru 000MadMAX000):

Daca este noua sa-ti dea accesoriile toate, cutia, chitanta si factura. Astfel poti beneficia de garantia ei. Sincer, eu n-as face asta. Mi-as finde vechiul laptop si as lua unul nou. Tabletele sunt mai slabe calitativ. Cunosc un baiat care lucreaza la service si primeste foarte multe la reparat si-s mai compacte. Se repara mai greu si mai scump.

| 000MadMAX000 explică (pentru Salontanul):

Pai are toate accesoriile originale garantie chitanta tot, nu prea sunt sigur de schimb de accea intreb asa, sa vad ce ar face altii in situatia de fata.