| 000MadMAX000 a întrebat:

Hey lume, am un Macbook a1181 cu core2duo 2,1ghz,4g ram, hard 250gb, video integrat Intel gma950 iar bateria tine cam putin dupa o cazatura cam 1 ora merita sa il schimb cu un HP Elitebook 6930p cu core2duo 2,8ghz 6mb cache, 2gb ram, hdd 320gb, video dedicat 256mb ati radeon 3450hd, baterie 3ore tine,ecran 14, 1 al meu are 13.3.MERITA?

Răspuns Câştigător
| Seby90 a răspuns:

Nu lua in seama dobitocul de deasupra, nu se pricepe.

Despre dilema ta... macbook nu e pentru jocuri, e pentru lucru mai mult, depinde pentru ce il folosesti daca performantele lui se ridica asteptarilor tale, pastreaza-l, bateria e un mic inconvenient, el oricum e maricel... umbla cu incarcatorul dupa tine, cel mai bine.

HPul... chiar daca are 0.8 inch mai mult (ceea ce este absolut 0) imi pare mai slab happy. Placa video de 256 mb e jalnica, probabil mai slaba decat solutia de la Intel, iar 2gb ram te vor face sa il arunci pe geam. Dar daca asta iti doresti tu sa pierzi pentru 2 ore de baterie, go ahead happy

| 000MadMAX000 explică (pentru Seby90):

In principiu sunt multumit de macbook se descurca destul de bine pentru ce am eu nevoie adica aplicatii de tip office, web, video foto si audio.Bateria sa zic ca e ok adica pot vedea un film cu ea dar cam atat tine la luminozitate maxima si sunet maxim, de aceea am pus intrebarea aici sa fiu lamurit daca merita pentru ca eram in impas.

2 răspunsuri:
| bogdan324 a răspuns:

Merita,macbook-ul e o panarama