Eu o sa-mi iau sambata, 21 ian. telefonul HTC Wildfire S, m-am documentat despre el mult si am ajuns la concluzia ca-i cel mai bun la pretul lui. Prima data am vrut un Galaxy Gio, dar la Orange nu-l au. Asa ca tipa de-acolo, mi-a sugerat HTC Wildfire S, cu abonement Pantera 9 + My Smartphone 5 sau ceva in genul, pentru. internet. Iti sugerez sa faci ca mine sau sa ti-l iei fara abonament, merita
Telefoane fara touchscreen, cu tastatura qwerty:Nokia C3, Nokia E5, Lg ks360, Nokia e63, Nokia e71, Nokia e72...astea sunt telefoane care isi merita banii. Sper k a folosit raspunsul meu.
Da, Nokia C3 am acum. Dar nu ma prea incanta. Adica nu are prea multe optiuni.
Da stiu ca nu are prea multe optiuni da ai scris sa te incadrezi la 850 de lei si Nokia c3 ii pe aproape la pretul asta...ti-am dat doar niste optiuni. poti sa iti alegi un alt telefon...eu am avut Nokia E72 si ii foarte bun.
Pai Nokia C3 am acum.
HTC, buna alegere, sunt fan HTC, am 3 modele diferite, si sunt foarte multumit de ele. recomand
Wave este un telefon foarte ok. am si eu si sunt foarte multumita de el. il am de ceva timp dar nu ma pot plictisi de el. iti poate oferi multe optiuni si cred ca este un telefon care poate destul de multe. deci parerea mea este Wave 575