| Alli1224 a întrebat:

Hey, ma poate ajuta cineva priceput in tehnologie? Ce fel de camera video cu suport imi sfatuiti pentru vlog? Deci sa nu fie nici prea scumpa.E nevoie de calitate video buna.

Răspuns Câştigător
| Zartbitter a răspuns:

Ok, cei pe care i-ai dat tu ca exemplu folosesc camere de tip DSLR, care costă cam pe la €500 în sus. Deci nu te aștepta la minuni cu mai puțin de jumătate din buget.

Ți-aș recomanda: GoPro HERO 3+ Silver Edition sau Canon PowerShot ELPH 110 HS

Dacă găsești un Canon EOS Rebel T5 în bugetul tău (vezi pe www.f64.ro - au o secțiune de second-hand) merită efortul.

Sfatul meu e să pui la fel de multă valoare pe microfon, pentru că dacă ai un sunet de calitate proastă și nu se aude clar ce vorbești, imaginea nu mai contează. O cameră ieftină aproape sigur include un microfon prost.

Ți-aș recomanda ceva de genul Audio-Technica AT 2005 USB.

7 răspunsuri:
| Zartbitter a răspuns:

Câți bani ai fi dispus/ă să dai pe cameră?

Ce înseamnă „calitate video bună"? Îmi poți da un exemplu de clip? Vrei 720p sau mai mult?

| Alli1224 explică (pentru Zartbitter):

Ceva in gen ca la tequila, maxsipunct, zementa sa se vada clar

| Zartbitter a răspuns (pentru Alli1224):

Nu prea pare că vrei să fii ajutat din detaliile pe care mi le oferi. Știu despre Max și Punct care probabil folosește un DSLR de măcar 2.000 de lei. Nu știu cine e Tequila și Zementa, ar fi fost util să-mi dai un link...

Dar mai util ar fi fost să-mi spui ce înseamnă „să nu fie prea scumpă". Dă-mi niște cifre. Că de aia depinde tot.

Nu cred că poți scoate calitate dacă nu investești măcar 7-800 de lei în aparatură. Ai nevoie de video bun și de audio bun. Deci și cameră și microfon, ideal separat, mai ales dacă nu vrei să scoți prea mulți bani din buzunar.

Mersi pentru efortul depus sa-mi raspunzi dar deja am gasit ce voiam e super tare si m-a costat doar 200€ are calitatea video si calitatea audio fantastica si e special pentru filmari intr-un cuvint profesionala si e Panasonic

A si inca ceva, meriti funda

Mă bucur că ți-ai rezolvat problema și ai găsit ceva pe gustul tău. Într-adevăr, Panasonic / Lumix sunt niște camere bune pentru începători. Spor la treabă!

Ok, cei pe care i-ai dat tu ca exemplu folosesc camere de tip DSLR, care costă cam pe la €500 în sus. Deci nu te aștepta la minuni cu mai puțin de jumătate din buget.

Ți-aș recomanda: GoPro HERO 3+ Silver Edition sau Canon PowerShot ELPH 110 HS

Dacă găsești un Canon EOS Rebel T5 în bugetul tău (vezi pe www.f64.ro - au o secțiune de second-hand) merită efortul.

Sfatul meu e să pui la fel de multă valoare pe microfon, pentru că dacă ai un sunet de calitate proastă și nu se aude clar ce vorbești, imaginea nu mai contează. O cameră ieftină aproape sigur include un microfon prost.

Ți-aș recomanda ceva de genul Audio-Technica AT 2005 USB.