| Christinna a întrebat:

Hey,
Ma puteți ajuta va rog cu o problema? Sunt pe diferite grupuri pe Facebook pe care eu nu pot posta nicăieri în mod anonim iar alți utilizatori o fac.
E ceva de făcut în setări? Nu am găsit nimic

3 răspunsuri:
| literallythesamebruh a răspuns:

Din câte știu, opțiunea de a posta în anonimat apare chiar atunci când editezi postarea înainte de a o încărca.

| Gg8 a răspuns:

Din păcate, nu există o setare care să permită postarea anonimă pe grupurile de Facebook. Însă, poți încerca să contactezi administratorii grupurilor și să le soliciți să permită postarea anonimă sau să îți ofere permisiunea de a posta anonim prin intermediul lor. De asemenea, poți crea un cont fals pentru a posta anonim.Deschiderea și utilizarea unui cont fals pe Facebook este considerată o infracțiune și poate duce la consecințe legale( în anumite state, nu știu daca si la noi sau în întreaga Europa), dacă s ar sili să îți facă cineva ceva, dar autoritățile noastre nu se implica pentru atât, numai dacă ai de gând la racolezi doamne ferește sau sa ceri nuduri la minore si te iau pe sus, anyway. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că este o infracțiune să deschizi și să utilizezi un cont pe Facebook sau Instagram
De asemenea, există riscul ca contul fals să fie raportat și închis de Facebook, deci sper ca te-am ajutat

| Christinna explică (pentru Gg8):

Mulțumesc mult pentru răspuns, ma gândeam ca pot face ceva din setări din moment ce toată lumea postează anonim în grupurile respective.

| ClaudiaRebeca a răspuns:

În aceeasi situație sunt și eu acum, după ce s-a actualizat Facebook mi-a apărut funcția asta, am făcut o postare anonimă și când s-a mai fac și a doua oară nu înțeleg cum am făcut ca să o dezactivez iar acum nu pot să o activez de nicăieri, imposibil să nu existe ceva care să o reactiveze înapoi