| helllauuu a întrebat:

Hey! Mi-am luat 2 baterii care se încarcă la curent, pentru aparatul de fotografiat, stiti cumva cat trebui sa le las la incarta in acumulator?

12 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Buna, nu are acumulatorul leduri? De obicei pana se sting ledurile.
La mine 4 bateri la acumultor descarcate complet se incarca cam in 10 ore. ( le las toata seara, iar pana dimineata ledurile sunt stinse- adica s-au incarcat complet).

suntserios
| suntserios a răspuns:

Incarcatorul are de obicei leduri care te anunta cand s au incarcat acumulatorii

| helllauuu explică (pentru suntserios):

Ramen verzi de cand le bag, pana le scot straight face

| LaLaura a răspuns (pentru helllauuu):

Verzi sunt si la mine cand il bag la incarcat, dar dupa o noapte de stat la incarcat, ale mele se stig, adica sunt incarcate complet, banuiesc sa si la tine e la fel, pana nu se stig ledurile, inseamna ca nu e incarcat complet.

| neutrino a răspuns:

Bateriile nu se incarca, ci acumulatorii. Timpul de incarcare poate fi si de 12 ore.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu 6 ore de obicei? ciudat?

| Xpressurself a răspuns:

Si nu ai nici o instructiune? cauta modelul pe internel, poate gasesti pe acolo pe undeva sau macar revin-o cu niste informatii folositoare si te va ajuta cineva

| helllauuu explică (pentru Xpressurself):

Sunt doua bateri Varta, de 2400mAh.

| Xpressurself a răspuns (pentru Xpressurself):

Uite raspunsul: 15 ore. de ce nu faci un minim efort sa cauti si tu. era pe prima pagina pe google si primul link. numai sa vrei. sa stii ca pe viitor s-ar putea sa platesti bani pentru astfel de raspunsuri daca nu iti dai interesul.

cuvinte cheie pe google:

acumulatori varta 2400 mah timp incarcare

http://www.evostore.ro/......7666101461

| helllauuu explică (pentru Xpressurself):

Multumesc!

| Xpressurself a răspuns (pentru helllauuu):

Cu multa placere, sper sa te fi ajutat

| kteichd a răspuns:

Minim 5 ore