Cauta fix box mara 1.6 sau 1.7 si activezi cu ala.O sa trebuiasca sa dezactivezi enable self defense.Dai click pe setup, in dreapta la HIPS click pe enable, click pe setup si debifezi in dreapta enable self defense.Dai restart, apoi il activezi cu fix box mara (il instalezi).Isi face update, bifezi inapoi enable self defense si dai inca un restart. Daca nu gasesti sa spui.
Piraterie. Incerca AVG sau Avira, sunt gratuite si mult mai bine decat multe altele cu bani. Evita Avast.
Poate ne spui si noua de ce sa evite un antivirus foarte bun si gratis.
Pentru ca la o scurta privire aruncata pe testele existente, ai sa observi ca Avast iese mai slab decat Avira si extrem de aproape de AVG, dar tot sub el. Si solutiile recomandate de mine sunt tot gratuite, asa ca nu vad care este problema. Personal, testand cam tot ce este free, am ajuns la concluzia ca voi evita Avast si AVG. Cu Avira am ani de zile de cand nu am probleme, indiferent unde intru si ce fac.
De acord ca Avira este un antivirus f bun, dar din pacate nu ofera prea multe in varianta FREE. Pe cand Avastul are o multime de scuturi. Asta este motivul pentru care am renuntat la Avira - care l-am avut si cumparat, dupa ce a expirat.
Pentru mine a oferit singurul scut de care am nevoie. Ca doar nu e cazul sa am scut de POP3, cine naiba mai folosesti clienti de email in 2013, de exemplu?
Clientii de mail, sunt foarte folositi, si au multe avantaje fata de browser base.
In plus, orice site, firma care se respecta are propriul domeniu din care genereaza adrese de mail.
Intrebarea este despre piraterie, si nu pot sa-ti spun ce se unde.
Cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci si scapi fara dureri de cap, instaleaza Avast FREE. Pe langa faptul ca e foarte bun, e gratis si iti iei de o grija un an pana la urmatoarea reactivare gratuita.