Poti da te rog mai multe detalii ca sa inteleg mai bine?
Deci tu zici ca pc-ul merge dar monitorul se stinge (dispare imaginea si se face negru).
Cand apesi pe orcare din butoanele tastaturi sau misti mouseul apare din nou?
Ce sistem de operare ai?(xp, vista, windows 7)
Se stinge in timp ce lucrezi la pc?
Te rog fi mai explicit. Daca vrei sa te pot ajuta.
Am avut si eu aceasta problema si credeam ca este din cauza timpului pe care il reglezi atunci cand nu mai stai la pc sa intre in StandBy dar nu a fost din cauza asta era din cauza placi video avea praf pe ea si nu mai imi aparea imagidea.Sau la fel ca la tine statea 10-20 min de la aprindere si disparea.
Incearca sa desfaci unitate si cu o pensula curata praful dupa placa video daca e inca in garantie du-te cu ea la service unde ai luat-o si o vor repara acolo.
Da asa este poate sa fie un virus care face asata ca si eu am avut o data virusi si imi restarta PC-ul.
Poate e un virus sau ceva de genu...
dupa parerea mea ar trebui sa ii bagi iarasi windows-ul...sau daca altii stiu mai bine ca mine sa scrie ceva aici
Am exact aceeasi problema ca tine. mie de cateva luni bune mi se intampla asta. chestia e ca se va distruge monitotul atat. adica daca il vei dupe la reparat va merge putin timp si iar va face la fel. si pana la urma de va arde. nu e vorba de nici un virus