| Monyyyyy a întrebat:

Hey salut, am o problema, trebuie sa instalez pentru facultate labview 2013 sp1 și problema e ca atunci când am dat sa descarc zicea :No driver și normal nu merge programul sa instalez adica am instalat ceva dar nu apare cum trebuie. Eu zic ca e din cauza faptului ca nu are acele drive.Si când am download 2020 acolo apărea cum trebuie deși nu l-am instalat ca trebuie bifate niște lucruri și nu stiu sigur ce anume.Sincer nu stiu de ce ar trebui 2013 dacă ne-o pus și 2020 adica ar putea sa nu meargă anumite lucruri pe 2020? Nu as crede.Cont de student am dar ăla din 2013 nu stiu ce e cu el.Nu stiu dacă ați inteles bine, nu stiu cum sa explic mai bine, poate cu ceva sfaturi sa ma ajutați, ați lucrat pe acest program?

3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu cand mi-am instalat LabView-ul, am facut-o la facultate, unde profa de curs ne-a dat pe stick niste licente si alte cele. Altfel nu mergea.

Bineinteles ca exista si varianta trial 7zile de pe site-ul oficial, insa ce ai descris tu acolo... nu prea se intelege, incat sa iti zicem o rezolvare clara.

Da, unele lucruri de pe 2013 nu o sa mearga pe 2020 si posibil si invers, pentru ca au mai primit update-uri.

Vorbeste cu profesorul vostru sa va dea ce aveti nevoie.

Bafta la facultate!

| Monyyyyy explică (pentru DoarBogdan):

El ne-a dat cel din 2013 și 2020 faza e ca e ceva in neregula ce cel din 2013 efectiv nu îți apare nimic, labview sau ceva, zice atunci când îl download ca No driver și eu zic ca e din cauza asta

| Balalau95 a răspuns:

Nu imi spune, ai cumparat LabView-ul ala si magarii nu iti raspund la suport tehnic?!?
intai ia-l pe bune si dupa aia urla ca iti da erori tampite!