Se aude cum zgarie in ceva? Sau pur si simplu se aude mai tare? Daca se aude cum zgrie inseamna ca sta puti stram sau loveste in vreun fir. Daca se aude mai tare inseamna ca colerul este mai puternic, si nu e nici o problema, inca e mai bine deoarece nu se supraincalzeste.Totusi,de al niste praf ai schimbat coolerul? Cel care de la service probabil a vrut sa-ti ia banii
cu o carpa sau aer comprimat se rezolva cai zice peste.
Nu se rezolva asa usor cum zici tu si eu l-am schimbat pe al meu acum doua sapt, dar mi l-am schimbat eu singur nu in service.
Acum problema ta e cu mai multe probleme daca l-ai schimbat tu inseamna ca stii sa umblii sa il si faci, daca nu atunci e mai nasol.
daca ai curaj sa ii desfaci capacul din spate (poti sa il desfaci si in timp ce merge daca ai capac special, nu sa se desfaca tot spatele in sensul asta) si sa il lasi asa o perioada sa vezi daca tot la fel iti face.
daca nu merge bine inseamna ca loveste ceva acolo la capac cand il inchizi. daca face tot la fel atunci depinde de zgomot. poate fi zgomot tot de la praf, un fel de uruit din cauza ca e praf la bobina si atunci nu e de bine, sau poate fi un zgomot de ventilare mai puternica, pentru ca ventilatoru asta e mai puternic decat cel vechi, si atunci nu e nici o problema poti sa il tii aprins ca nu se intampla nimic.
Eu la pc mi-l curat singur nu e nevoie sa-l schimb.La laptop e mai greu? sau nu se poate decat inlocui?
Daca ai curaj sa te apuci nu e greu, toata treaba este ca la laptop nu este la fel ca la calculator, practic la laptop are decat ventilatoru si racitoru este sub alta forma, si daca iti baraie ventilatorul trebuie uns, daca ai curaj desfa-l daca nu nu te baga.