anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AJUTOOOR! cum pot strege un prieten de pe facebook? Vreau sugestii urgent! pentru ca nu-l mai suport!

9 răspunsuri:
| ταξιδιώτης a răspuns:

Clic pe contul lui si in stanga jos "scoate din lista de prieteni"

| JaJe a răspuns:

Te duci la profilul lui, si dai click pe remove from friends, daca nu il gasesti uitete la imaginea asta pe care am hostato:

http://shareimage.ro/images/dn0r4ut9a5o5updcd43.jpg

PS: La mine este in Italiana, "Rimuovi dagli amici" dar iti dai tu seama cam pe unde trebuie sa dai click.

Sper ca te-am ajutat!

| PikaRawrr a răspuns:

Pai ai 2 optiuni:
1.intri la el/ea pe pagina si jos de tot la prietenii lui/ei scrie :scoate din lista de prieteni:
2. intri la contul meu si vezi acolo editeaza prieteni thumbs up

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Apesi pe el si sai stergere

| upssss_4824 a răspuns:

Sigur ca da
intri pe facebooku persoanei respective si dupa ce se permina prieteni iti apare scoate din lista de prieteni
sper ca te.am ajutat happy

| smarttie a răspuns:

Sa blochezi prietenul asa cum faci la yahoo messenger nu se poate insa ai varianta de a-l sterge din lista ta de prieteni foarte simplu. Dupa ce te-ai logat intri pe pagina de profil a respectivului dai in jos si sub poza lui de profil dupa prietenii comuni dai la "unfriend" [sau la elimina prietenul depinde in ce limba ai profilul]

| Katheriina a răspuns:

Dami id tau si iti zic pe mess

| Rodia7D a răspuns:

Deci da-i pe pagina lui, dupa care dai in jos. si vezi ca acolo sunt prietenii lui in partea stanga.si evzi ca mai jos scrie "Unfriend"

| Iarina2003 a răspuns:

Intri pe pagina lui/ei si vei vedea ca, pe poza lui/ei de coperta scrie " Prieteni, Urmaresti, Mesaj " dai la prieteni si chiar jos iti va aparea "Sterge din lista de prieteni" dai acolo si gata. Sper ca te-am ajutat!