Te duci la profilul lui, si dai click pe remove from friends, daca nu il gasesti uitete la imaginea asta pe care am hostato:
http://shareimage.ro/images/dn0r4ut9a5o5updcd43.jpg
PS: La mine este in Italiana, "Rimuovi dagli amici" dar iti dai tu seama cam pe unde trebuie sa dai click.
Sper ca te-am ajutat!
Pai ai 2 optiuni:
1.intri la el/ea pe pagina si jos de tot la prietenii lui/ei scrie :scoate din lista de prieteni:
2. intri la contul meu si vezi acolo editeaza prieteni
Sigur ca da
intri pe facebooku persoanei respective si dupa ce se permina prieteni iti apare scoate din lista de prieteni
sper ca te.am ajutat
Sa blochezi prietenul asa cum faci la yahoo messenger nu se poate insa ai varianta de a-l sterge din lista ta de prieteni foarte simplu. Dupa ce te-ai logat intri pe pagina de profil a respectivului dai in jos si sub poza lui de profil dupa prietenii comuni dai la "unfriend" [sau la elimina prietenul depinde in ce limba ai profilul]
Deci da-i pe pagina lui, dupa care dai in jos. si vezi ca acolo sunt prietenii lui in partea stanga.si evzi ca mai jos scrie "Unfriend"
Intri pe pagina lui/ei si vei vedea ca, pe poza lui/ei de coperta scrie " Prieteni, Urmaresti, Mesaj " dai la prieteni si chiar jos iti va aparea "Sterge din lista de prieteni" dai acolo si gata. Sper ca te-am ajutat!