Verifică router-uul.Este posibil ca acesta să furnizeze o conexiune wireless instabilă
Se știe că pentru un smart Tv este nevoie de un router capabil să furnizeze un semnal stabil și de asemenea acesta să fie capabil să furnizeze semnal pentru streaming media, ceea ce un router de Kaufland, de exemplu, nu va putea face.Succes
Prima idee, e prea departe de router. A doua, are defectiune la antena sau adaptor. Daca are defect din fabrica te poti c*ca pe el. De obicei adaptoarele cu defectiune merg si nu merg si le pica semnalu din 5 in 5 minute. Asa am eu 2 adaptoare usb wifi, la una merge perfect la cealalta pica nonstop. Ma gandesc sa il arunc adaptoru stricat. Iti dai seama ca vorbesc de tl-wn722n,se pare ca din fabrica se produce cu defectiune. Poate la fel e si cu tv tau. Ai putea sa il duci la cineva sa il desfaca si sa verifice placa de retea a lui sau sa o schimbe. Vezi nu merge si la el cu adaptor usb? Iei un adaptor cu 50 lei il bagi la usb si gata. Sau trebuie driver instalat la asta? Zic si eu idei.