| Angel2203 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor! Vreau sa imi cumpar un laptop si am gasit doua care imi plac dar nu stiu pe care sa aleg! Intel core i5 cu turbo boost pana la 2800 MHz dual core cu 2GB nVIDIA GT 710M si 4 gb ram sau un AMD A8-6 nu stiu cat quad core la 1.9 GHz si GPU AMD Radeon 8500 2GB si tot 4 gb ram! Tin sa precizez ca i5-ul este de la Asus iar AMD-ul este de la HP. DAU FUNDA! happy

Răspuns Câştigător
| Drack550 a răspuns:

Cel cu procesoru quad-core daca ar fi sa aleg pentru mine, aucm tu decizii banii tai, laptopu tau.

5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Nici unul. Nu ai zis exact despre ce procesoare discutam, una la mina. A doua la mina, nu ai zis ce buget ai si pentru ce vrei sa le folosesti. Ca sa ai un calculator cind mai pleci pe undeva, la facultate, la prezentat un proiect pe undeva, da. Pentru folosire zilnica si mai ales jocuri, sub nici o forma.

| Angel2203 explică (pentru KodrutZ):

Am scris in intrebare ca este vorba de un i5 din generatia a 4-a dual core tactat la 1. 7GHz si cu turbo boost pana la 2. 7GHz si de un AMD A8-4500M quad core de 1.9 GHz! Eu vreau sa folosesc unul din laptop-uri pentru multimedia si cateva jocuri recent aparute 2012-2014, da nu cine stie ce pretentioase de jocuri!

| KodrutZ a răspuns (pentru Angel2203):

Scrie breh exact modelu' alta data cind pui intrebari de genul asta! i5-4200M era mult mai scurt si mult mai la obiect ca povestea aia a ta. E MUSAI sa fie laptop? Care e bugetul? DE CE laptop? Acuma se vind laptopuri de parca miine e sfirsitul lumii, insa daca ar vedea lumea niste cifre de service si mai ales cit costa bateriile si adaptoarele si ce rata de cadere au...

| NameoftheCentury a răspuns:

Eu zic ca AMD e mai bun...

| admiterea a răspuns:

Intel core i5 cu turbo boost