Problema la Canon este ca trebuie 1. sa cumperi cartuse noi, originale ca altfel se strica imprimanta si pe cele reincarcate nu prea le recunoaste (problema care si pare sa fie la tine) si 2. la orice imprimanta daca un cartus e gol nu va merge. trebuie sa fie ambele pline
Introdu amandoua cartusele chiar daca cel negru e gol, dar nu merge nici asa e problema de imprimanta.
Buna. De fiecare data cand umbli la cartuse...ca le schimbi, le cureti sau le reincarci, dupa trebuie sa apesi butonul de resetare. Cel putin majoritatea imprimantelor Canon au unul cu un cerculet si un triughi in el. Tine apasat pe el cateva secunde, cam tot vreo 10 si dupa incearca sa printezi ceva. Sa imi spui daca a mers. Succes!
In zadar...tot nu imi merge.Imi arata incontinu e16 sa incerc sa-l incarc si pe cel negru ca poate din cauza asta?
Teoretic nu ar trebui sa iti ceara asta, atat timp cat exista amandoua in imprimanta. Nu stiu ce reprezinta e16 ala. Voi incerca sa aflu. Pune-le pe amandoiua in imprimanta asa cum au fost si tine apasat butonul de reset. Voi incerca sa aflu mai multe despre imprimanta respectiva. Spor!
Multumesc! dar cred ca trebuie sa schimb cartusul ca are vreo 2-3 ani. Oricum multumesc ca te interesezi si daca afli ceva sa ma anunti ca am auzit ca cartusele sunt cam scumpe.
Uite citeste aici putin http://copierservice.3xforum.ro/post/4122/1/canon_mp_150_e16_/. Poate reusestisa afli despre ce e vorba. Si din cate am citit eu aceasta imprimanta are o serie de coduri erori. Succes!
Multumesc,dar am rezolvat(adica fratemiu nu eu)mersi mult oricum