| MoMoScumpik a întrebat:

Hey TPU.Am o intrebare: merita sa dai banii pe o tableta? Adica care ar fi diferenta dintre o tableta si laptop? Ce ar avea in plus?

Răspuns Câştigător
| Corleone123 a răspuns:

Dupa parerea mea tabletele sunt mai folositoare pentru fete ( care nu se joaca foarte mult si care vor sa ia internetul peste tot), sa intre pe messenger sau facebook evident. Diferenta dintre o tableta si un laptop este destul de mare avand in vedere pretul si calitatile care la un laptop sunt superioare. Eu iti recomand un laptop pentru ca de o tableta te plictisesti in cateva zile. Tableta nu are Windows, are android ceea ce se gaseste si la orice smartphone deci nu prea ii vad rostul. Sper ca ti-am dat cateva informatii bunehappy.

8 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Depinde. Diferenta dinte un laptop si o tableta e clar marimea. Tableta e mult mai mica si o poti lua dupa tine oriunde mult mai usor decat o poti face cu laptop-ul. Eu una zic ca merita deoarece stau mult pe net si vreau sa nu ocupe mult spatiu dar acum depinde si de tine si nevoile tale.

| Seby90 a răspuns:

Tableta = portabilitate.

Laptop = performante.

Tableta e mai buna pentru tine, hell chiar si pentru mine ca nu o sa ma vezi ca fac gaming in restaurant / bar etc.

| Predator30 a răspuns:

Nu se merita incearca sa strangi bani de laptop...laptopul nu se compara cu o tableta, proprietatile, aspect, poti sa folosesti multe programe pe care pe o tableta nu poti sa le rulezi si is mai multe etc. sper ca te-am ajutat...

| ACAB1312 a răspuns:

Tableta e pe touch screen, stii apesi cu degetu' laughing
Laptopul e cu taste.
Tableta ar fi mai buna, este mai performanta si este usoara, un dezavantaj este ca nu poti sa joci jocuri gen: Nfs, Cs etc. ai prins ideea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ACAB1312):

Tableta este mai performanta?!
Mai bine taceai si filozof ramaneai!

| anonim_4396 a răspuns (pentru ACAB1312):

Eu iti recomand un laptop!
Tableta nu este buna de nimic.
O tableta nu poate face nici cat un laptop dar nici cat un smartphone.
Deci nu este buna la nimic.
Nu exceleaza la capitolul performante dar nici la comunicatie.

| frumusica26 a răspuns:

Salut big grin. Am cumparat o tableta acum 5 saptamani din economiile mele. Parerea mea este ca tableta este un fel de Samsung galaxy s3 sau note 2. Diferenta intre ele este marimea. Nu prea cred ca merita sa dai banii, eu am luat teapa cu ea. Laptopul are mult mai multe in plus fata de tableta si este mult mai performant! Diferenta intre o tableta si un laptop este performanta lor, unele lucruri le poti face p[e laptop si pe tableta nu in fine. Nu se merita sa cumperi una!

| ghostady2011 a răspuns:

I-ai dat degeaba FUNDA lu" Gogu. Am si eu Un tab2 10.1 sh sterg prafu pe el. N-am ce face cu el. Eo ti-as recomanda un LAPTOP, e sh mai bun sh mai ieftin, Treaba ta.