Da unele Cd-uri originale le citeste, altele mai nou nu mi le mai citeste, dupa ce le-am ascultat si in CD-playerul din masina... sa aiba ala ceva? si s-a molipsit si laptop-ul?
Ai incercat cu mai multe tipuri de CD-uri? CD-urile originale le citeste sau nu? (Pur si simplu cred ca ti-a "obosit" unitatea optica, si se cere inlocuita. Inainte de asta, verifica totusi sa vezi daca nu cumva cauza este vreun virus... Exista virusi care "afecteaza" functionarea corecta a unitatii optice CD/DVD-ROM.) fundA
?
Nu cumva player-ul masinii l-a zgiriat prea tare?
Nu
Incearca ce te sfatuie Assu53
Incearca sa bai si cd si dvd sa vezi daca iti deschide vreunu, daca nu cauta un cd de curatat cd/dvd romuri, si daca nu merge nici asa cel mai probabil altu...
Mie tot asa mi s-a intamplat si am crezut ca mi s-a stricat pc-ul, dar nu a fost asta, am incercat cu un DVD si a mers, asta este de la windows CD-urile nu le citeste, foloseste DVD ca o sa mearga! O sa-ti schimbi alt windows si o sa mearga CD-urile o sa vezi. Nu e de la pc iti spun ca mi s-a intamplat!
Aia crezi tu ca de la windows nu conteaza sistemul de operare, daca ai DVD-rom trebuie sa citeasca si CD-urile!
Daca CD e zgariat nu poate sa-l citeasca sau daca DVD Writere e stricat trebuie inlocuit
Incearca si cu alt cd, sa te convingi ca unitatea nu are nimic. In cazul in care celalalt cd merge, e stricat primul.
Deci sunt mai multe variante:
1.Ai pus un DVD intr-un CD-RW si nu il citeste
2.Ai CD DRIVE stricat
3.Virus
4.Poate e zgariat (stergel cu ceva moale, solutie de spalat geamuri sau spirt)
Salut ori ti s-a sticat unitatea optica de la PC ori CD-ul e zgariat verifica-l.Incearca cu un alt CD poate va merge. Oricum bafta!
Exiasta 3 variante
ori cd nu e bun
sau
unitatea de baza e un pic mai veche si nu il citeste sau
sistemul tau nu suporta acel cd
Tio iesit din spate cablu ala mai mic de la cd rom ala negru cu 4 gauri am avut si eu problema asta
Daca nu-ti apare atunci inseamna ca nai nimic pe CD sau e virusat. Sper ca -am ajutat!:X:*
Scoate CD ul, stergel cu ceva moale si incearca din nou. Daca nu functioneaza inseamna ca CD ul e stricat sau poate hard disk driveru
Chiar daca are virusi trebuie sa citeasca!:p
Si eu am avut aceeasi problema, insa cand mi-ai reinstalat windows-ul mi-a citit dvd/cd.
Aceeasi problema mi s-a intamplat si mie inseamna ca ti s-a ars hard-disk'ul...eu l-am dus la reparat si acum merge