Ai gresit adresa; cauta la Tehnologie, Informatii utilitare, Adolescenti...
Ce adresa ma?
Daca nu erai o,, få,, pricepeai ca trebuie sa cauti o categorie sau in toate din cele scrise de mine si nu la,, Dragoste&sex,,. Daca ai gat, cap ce-ti mai trebuie,, få,,.
Macar sa scrii sti? si daca am pus la dragoste si care'i problema? nu's eu de vina ca voi sunteti perversi dupa asa ceva am pus la categoria asta fiindca este populara dar daca esti asa de chior omule si nu sti bine engleza mai du-te dracu in *** de prost ce esti nu vezi ca scrie acolo scuze de categorie? [very populary] invata engleza ca esti varza
O vaca a mugit la dragoste si sex. Dupa ce Azure i-a raspuns, vaca s-a mutat in alt grajd.Dar vaca tot vaca a ramas.Chiar daca invatase peste noapte limba engleza.Rumega si acum cu gandul la tauri,, perversi,,.Si ma freaca pe mine la memorie...trimitandu-ma in vulva mama-si.Cu placere si alta data.
Ba u macar gandesti sau faci pe prostul? daca nu ai ce zice taci dracu din gura si du-te si suge'o pe ma'ta ai pofte la alti ha? Vai de ma'ta aia carea te-a facut baa nu vezi ca nu-s pe feminin esti chior? Mai intai intreaba si apoi vorbeste esti de rasul TPU'lui Mai si spui povesti de copilasi ) bai daca nu intelegi romana atunci invata tiganeste esti varza si la tiganeasca cica invat seara engleza dupa ce ca faci pe ghicitorul pici pe muci lu ma'ta ca esti fraier de putred
O vaca era bou.Boul a mugit si continuarea.
Daca te uiti mai bine Ti'ai raspuns singur Magarule
YzuD întreabă: