| ana72 a întrebat:

Hey TPU!
Am o problema.Cum as putea sa sterg din folderul C la calculator, si sa ramana acolo doar lucrurile necesare? Se poate da pe ceva si sa stearga el ce nu trebuie?
Mi s-a pumplut dintr-o data.
P.S. Scuzati-mi exprimarea.

Răspuns Câştigător
| Mirunelu a răspuns:

Ii dai disk cleanup si sterge el ce nu mai este nevoie

2 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Nu ti se intampla pur si simplu dintr-o data, ti se umple din cauza ca ai descarcat tot felul de chestii.
Desktop-ul, si tot ce ai la My Documents, oricum, tot ce nu tine de partitia cealalta (se numesc partitii nu foldere, si eu am zis la fel mult timp, dar spune partitii pentru ca lumea nu stie la ce te referi) are legatura cu partitia C.
Daca de exemplu iei o poza si o pui pe desktop, iti ia din memoria c-ulu.
Asa ca, in primul rand, curata desktop-ul, tot ce nu-ti trebuie sterge, sau muta in D, apoi poti face acelasi lucru si in My Documents, iar in partitia C, intra, du-te in Programe Files, si uita-te in fiecare folder, daca e ceva ce sti ca tu ai descarcat si nu-ti mai trebuie, il poti sterge, daca e ceva acolo si nu sti ce e, la ce foloseste, etc, doar lasa-l acolo.

| gelu1970 a răspuns:

Ai un program ce iti face zilnic un backup. sau chiar windows probabil fara sa vrei ai activat optiune de backup zilnic. ce sistem operativ folosesti?