| angel22 a întrebat:

Hey TPU...am o problema : deci am un CD cu niste poze importante, dar nu stiu cum s`a zgariat si acum nu mai pot copia de pe el decat o parte din pozele pentru ca pe celelalte nu le mai citeste. Nu stiti cum as putea face ca sa citeasca si celelate poze chiar daca CD`ul e ff zgariat? pls HELP... dau Funda pentru cel mai bun raspuns happy

Răspuns Câştigător
| ByoEdyy a răspuns:

Exista programe pentru asa ceva! Unul ar fi EASY CD! Si rolul lor este eaxct sa copieze mai bine CD/DVD - urile zgariate! Bafta!

6 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Eu am folosit cu succes BadCopy Pro, insa cu cat e cd-ul mai zgariat cu atat dureaza mai mult recuperarea. Succes!

| sudsuinededouaori a răspuns:

De obicei cd, romurile mai vechi care citeau la viteza 1x sau 2x citesc asemenea cd foarte zgariate. acum depinde daca ai norocul sa mai gasesti unul, daca nu poti sa iti iei adio de la ele.

| dabulino a răspuns:

Nu stiu daca vei lua in serios raspunsul meu si s-ar putea si altii sa rada, dar aceasta metoda pentru cd-uri / dvd-uri zgariate o folosesc mereu si anume: iei cd-ul zgariat, pui niste pasta de dinti pe el, o intinzi cu o carpa moale ( care nu lasa scame ), iar apoi il clatesti cu apa calduta.

| Raul_1269 a răspuns:

Incearca sa pui in alt calculator poate ii mai bun Cd-Rom si le poti copia pe toatewinking

| คℓℓє a răspuns:

Si eu am nevlaughing

| benny_2427 a răspuns:

Singurul mod ar fi sa copiezi ce mai merge si dupa sa dai cu un spray pe cd si sa-l stergi cu o carpa de bumbac usor sa nu se sgarie si incerci dk merge, dk nu asta e, si ziceai ca nu sti cum sa zgariat dk nu tu ai facut-o a facut-o cdrw. ...am patit-o si eu de mai multe ori din cauza la dwdromangry /cdrw