Exista programe pentru asa ceva! Unul ar fi EASY CD! Si rolul lor este eaxct sa copieze mai bine CD/DVD - urile zgariate! Bafta!
Eu am folosit cu succes BadCopy Pro, insa cu cat e cd-ul mai zgariat cu atat dureaza mai mult recuperarea. Succes!
De obicei cd, romurile mai vechi care citeau la viteza 1x sau 2x citesc asemenea cd foarte zgariate. acum depinde daca ai norocul sa mai gasesti unul, daca nu poti sa iti iei adio de la ele.
Nu stiu daca vei lua in serios raspunsul meu si s-ar putea si altii sa rada, dar aceasta metoda pentru cd-uri / dvd-uri zgariate o folosesc mereu si anume: iei cd-ul zgariat, pui niste pasta de dinti pe el, o intinzi cu o carpa moale ( care nu lasa scame ), iar apoi il clatesti cu apa calduta.
Incearca sa pui in alt calculator poate ii mai bun Cd-Rom si le poti copia pe toate
Singurul mod ar fi sa copiezi ce mai merge si dupa sa dai cu un spray pe cd si sa-l stergi cu o carpa de bumbac usor sa nu se sgarie si incerci dk merge, dk nu asta e, si ziceai ca nu sti cum sa zgariat dk nu tu ai facut-o a facut-o cdrw. ...am patit-o si eu de mai multe ori din cauza la dwdrom /cdrw