Ai probleme cu racirea. E setat in bios sa se stinga cand ajunge la 75+, e un sistem de protectie. Mai sufla si tu prafulul din el.
In bios nu gasesc nimic despre procesor sau ceva despre grade eu mai am un pc si la acela e...
Pai nu schimba nimic in bios, doar ti-am explicat de ce se stinge fix la 75 grade. Curata-l de praf, nu iti mai raceste bine. Poate sa fie si pasta termica.
L-am curatat de praf tot asa
Du-te la o vulcanizare cu el sa iti sufle cu pistolul cu presiune. Daca nu merge nici atunci, nu iti mai functioneaza unul din coolere la parametri normali sau trebuie schimbata pasta termica.
Pfff
Dai add la adresa de mess: emanuelchircan si mai vb acolo
Sorry nu dau add. Daca mai ai intrebari, spune aici. Incearca intai sa il sufli la o vulcanizare. E posibil sa fie si de la windows, dar slabe sanse. Daca nici dupa ce l-ai suflat la vulcanizare nu iti merge, sa deteriorat pasta termica si trebuie schimbata.
Am cumparat pc-u in noiebrie asa repede sa se duca pasta?
Poate ai tu ghinion, a fost aplicata prost etc.
Sa bag ceva in el...
Eu mi-am schimbat-o dupa 6 luni, tot asa a fost o problema din fabrica la mai multe unitati, a fost aplicata prost, a fost de proasta calitate. Bine eu l-am si folosit intens.
Na in fine asa o sa moara
Bine
Mersi man esti cel mai tare :X:X
Totusi curata-l cu cu pistolul de la un compresor.
Ai o masuta pentru Leptop? Vezi ca se supra incalzeste Procesorul... De cand ai leptopul? Astept raspuns!
Sallut
Am avut si eu problema asta cu inchisu da se inchidea atunci nu peste 10 min
1.Incearca sa-l mai stergi de praf
2. Daca nu merge instaleaza Service Pack 3
3.Reinstaleaza windows
Sper ca ti-am fost de folos
Fundita!